Plijesan koja utječe kuća biljke

Biljke dolaze u različitim veličinama , bojama i teksturama te se naširoko koristi donijeti boju u zatvorenim životnim prostorima . Slično kao i njihovim kolegama na otvorenom , biljke su osjetljive na brojne bolesti . Oni uključuju gljivične infekcije koja vodi do razvoja plijesni na biljkama .
Identifikacija pregled

Sasvim nekoliko biljke su osjetljivi na sivu plijesan uzrokovane Botrytis cinerea , alibolest je češća na biljke koje rastu u pretjerano vlažnim uvjetima . Imajući biljke u područjima sa slabom cirkulacijom zraka i overwatering su također među najčešćih uzroka .
Šteta

stanje karakterizira pojavom smeđe , vode natopljene mrlje na biljkama . Pogođeni tkiva postupno okrenuti mekom i suzne . Zaražene biljke počinju da hoćeš . Mat ili plijesni sastoji od finog , sivo-smeđe , gljivične niti počinje rasti na zaraženim tkivima . Stan , crne gljivične plodište nazivaju sklerocija su ugrađeni u truli biljnih tkiva .
Kontrola Screenshot

Smanjiti navodnjavanje u biljkama te ih premjestiti na područjima sa svjetlosti i dobru cirkulaciju zraka kako bi se smanjila vlažnost . Orezati i ukloniti sve zahvaćene biljnih područja .

Moje Tikvice Biljke umiru

Zucchinis seuzgaja razne tikvice i pripadaju cucurbit obitelji . Zlatni na zelene boje povrća rastu na grmu tipa biljaka . Zucchinis rastu najbolje u toploj , plodno tlo . Gljivične infekcije dovodi do smrti biljke. Pregled bolesti Netlogu Tikvice j

Více >