Zašto su listovi na moju avokada Tree Uključivanje Brown

?

avokado stabala ( Persea americana Miller ) su porijeklom iz tropske Amerike i napredovati u tropskim i suptropskim vremena . Zimzelena stabla avokada narasti i do 30 metara visok s 3 na 16 - inčni - dugo eliptičnog lišće . Gljivična bolest uzrokuje smeđe lišće na drveću .
Identifikacijski pregled

avokada stabla su osjetljivi na dothiorella lišća i matičnih kvariti uzrokovane Botryosphaeria spp . i Fusicoccum spp . Bolest je česta u područjima s toplom vremenu . Underwatered stabla su više skloni infekcije .
Šteta

bolest koju karakterizira sušenja , smeđe lišće koje ostaje priključen na drveću . Mali grane također su ubijeni . Voće na pogođenim granama smežura i pocrni . Zaraženo lišće na zdrave grane prikazuje smeđe mrlje na savjetima i na rubove listova . Ostavlja se na zdravi Grane su često nekrotično ili imaju žute mrlje .
Kontrola

Prune i ukloniti sve zahvaćene stablo područja . Zbrinuti od krhotina daleko od stabla jer može gajiti gljivične spore . Obratite pozornost na sanitarnim oko drveća i držati drveće i navodnjava , osobito tijekom vrućina . Mogućnosti Kemijski kontrole uključuju upotrebu bakra hidroksida .

Monarda Štetočine

Bee melem jezajednički naziv za monarda postrojenja . Kao štoime sugerira , ove biljke privlače pčele, kao i druge posjetitelje , poput kolibrića i leptira . Iako su ovi kukci i ptice pomoći oprašuju biljke monarda , ostali insekti mogu oštetiti zdra

Více >