# >> Dom i vrt >  >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Mint >>

Mrtvi hortenzija Cvjeta

Hortenzije ( Hortenzija . Spp ) suvelika skupina vinove loze i grmlja . U listopadne biljke se uzgajaju za svoje velike nakupine ljeto i jesen cvijeće u nijansama ružičaste , crvene, plave i bijele boje . Hortenzija cvijeće često ubili gljivičnih bolesti .
Identifikacija pregled

Hortenzije su osjetljivi na sivu plijesan bolest se također naziva Botrytis kvariti uzrokovane Botrytis cinerea . Bolest je češći u područjima visoke vlažnosti .
Simptomi pregled

Botrytis palež počinje s mjesta i diskoloracije na cvijeće . Neotvoreni cvjetni pupoljci počnu trunuti i ne otvarati . Kakobolest napreduje , širi se lišće i mladice , a pojavljujesivkasto smeđe rast spora masa na cvijeće i lišće . Pogođeni biljnih biljke početi propadati i pada .
Uprava

Clear postrojenja područje palog lišća i otpadaka kako bi se smanjilo širenje gljivica . Orezati sve pogođene biljnih područja . Izbjegavajte korištenje nadzemnih prskalice . Napravite bolju cirkulaciju zraka u biljkama koje stanjivanje nadstrešnica redovito.

Maple Tree Root Šteta

Maples ( . Acer spp ) suvelika obitelj grmlja i drveća najbolje prilagođenih raste u područjima s hladnom vremenu . Evergreen na listopadne biljke rastu u cijelosti djelomične suncu i vole vlažno tlo . Gljivična bolest jevjerojatno uzrok oštećenja ko

Více >