Vrsta Clematis koji voli Shade

Clematis ( Clematis spp . ) Suskupina cvatnje vinove loze i prilagođenih svim klimatskim uvjetima . U listopadne ili zimzelene vina dolaze u različitim bojama i veličinama zrelih . Razlikuju u uvjetima rasta , mnogi Clematis vina rastu dobro u područjima hladu. Pregled identifikacijskom Netlogu

U svojoj knjiziIlustrirana enciklopedija Clematis , Marija Toomey i Everett Leeds (2007 ) Popis Clematis Allanah što je među sorti koje rastu dobro u hladu . Vino je listopadni i ima snažan rast navika .
Opis

Uzgoj do pune visine od 6 do 8 metara , Allanah cvjeta s 6-8 inčni široki , crveni samohrani cvijeće , Lišće raste u letcima s fuzzy donjim i cvjeta između ranog i kasnog ljeta .
Kulturne Zahtjevi Screenshot

Allanah lako prilagođava različitim tipovima tla i uspijeva u područjima sunce ili hlad . Vino je jednogodišnja u USDA zonama 4-9 i dobro radi u zeljaste granica . Osigurati potporu kompaktnih rastuće loze .

Plijesan koja utječe kuća biljke

Biljke dolaze u različitim veličinama , bojama i teksturama te se naširoko koristi donijeti boju u zatvorenim životnim prostorima . Slično kao i njihovim kolegama na otvorenom , biljke su osjetljive na brojne bolesti . Oni uključuju gljivične infekci

Více >