Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Mint >> Content

Zašto su moje palme dno Lišće Uključivanje Brown

? < P > Palme su rodom iz tropskih i suptropskih područja i napredovati u toplom i vlažnom vremenu . Stabla su fanlike ili pernata veliki lišće koje se grupirani na vrhu glatke ili teksture gaće . Palms stabla su osjetljivi na brojnim bolestima .
Identifikacija pregled < p > Fusarium hoćeš jegljivična bolest palmi uzrokovanih Fusarium oxysporum . Nekoliko vrsta gljive utjecati na razne dlanove . Fusarium hoćeš jevaskularna bolest koja uzrokuje Misliš na palmino lišće .
Simptomi
< p > Fusarium hoćeš infekcija karakterizira postupno rumenila i žutilo lišća počevši od donjih listova . Kakobolest napreduje ,rumenila proteže do centra i gornjeg dijela krošnje . Promijeniti boju lišće ne bi ispala , ali ostaje na stablu . Pogođeni drveće obično umiru u roku od nekoliko mjeseci infekcije .
Uprava
< p > Fusarium hoćeš nema lijeka , u skladu s University of California Extension . Najbolja strategija upravljanja je kupiti drveće iz pouzdanih izvora . Nemojte previše vode šumom i izbjegavati sadnju u teškim , slabo drenirano tlo .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1016131702.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.