Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Mint >> Content

Što jepovijest Pepermint Candy

? < P > Pepermint trenutno jepopularna aroma u tvrdom bombona , kao što su okrugli kovnica i bombona canes , gluposti , sladoled i guma . Davno prije njegova jaka okusa je upisan u slastica , bombona ulje se koristi u medicinske svrhe . Pregled, Pepermint je Podrijetlo pregled < p > Iakopodrijetlo pepermint bombona je nejasno , povijesni računi pokazuju da metvice ulja su koristi od davnina za smirivanje želuca i za druge lijekove . Poljoprivrednici u Europi počela komercijalno uzgoja biljke , što jeprirodni križanac watermint i spearmint , u kasnim 1700 .
Pepermint u Candy pregled < p > Ne zna se točno kada peppermint- okusom bombona prvi put pojavio . Konfekcija spominje robovi u Kongresnoj knjižnici ' American Memory projekta . Smith Kendon razvio Altoids u 1780 za ublažavanje crijevne nelagode , a život čuvare predstavio svoj Pep - O - Mint okus u 1912. U 1927, Eduard Haas , Beč , Austrija , izumio nana Pez bombona i izvorni dozator . Pregled < br >
pepermint Candy legende
< p > Postoji nekoliko legendi koje okružuju pepermint bombona canes . Na primjer , na račun u " Sweet ! " Ann ljubavi i Jane Drake kaže da je u 1670. njemački zborovođa dao palicama šećerne slatkiša djeci da ih šuti .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1016131744.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.