Kako Keep Mint Od Širenje

Ne bojte se biljka vrt metvice . Možete zadržati metvice sadržane i čuvati metvice širenje po cijelom vrtu slijedeći nekoliko jednostavnih smjernica . Plantodlicno vrt i žetve odlicno za metvice julep , menta čaj i svježe metvice cijelog ljeta pregled . Stvari koje vam je potrebno
5 - galon sić
potting tla
Mint biljka
Jig vidio
Upute Screenshot 1

Odrežite dno 5 - galon kantu pomoću matrica pilu ili bilo što drugo moćan alat za rezanje imate .
2

kopaju 12- do 18 - inčni rupu u vrtu i stavite kantu u rupu . Držite rub podiglo 1/2 centimetra iznad razine tla . Mint korijeni su izrađene od " trkača " koje niču nove biljke metvice na izvanredne stope . To je ono što čini vrt odlicno invazivna .
3

Napunite rupu oko kantu s vrtnom tlu i ispunite kantu s potting tla . Spakirajte ga u čvrsto i stavite metvice sjeme ili počinje u sredini . Od metvice korijeni samo spustiti 10 do 12 inča , plastični strane kantu će zadržati metvice raste izvan tog kruga .
4

Izreži vrhove svake stabljike do žetve metvice ijoš mnogo toga što jepuniji to će rasti smanjiti . Mint raste tijekom cijelog ljeta , a dolazi se iz godine u godinu . Ako unconfined , to se brzo može ispuniti veliku površinu . Sadrže ga na taj način omogućuje da rastu metvice zajedno s drugim korisnim biljem .

Da li razgrađivača Povratak hranjivih tvari natrag u tlo ?

Nije svatko voli misliti o raspadanja , ali neuredan i tamno proces osigurava nastavak života na planetu . Iako smo skloni misliti lanca postupka hrane stalno gore od ponizna postrojenja do masovnog predator , razgrađivača su krajnji primatelji energ

Více >