Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj gljiva >> Content

Kako rastu gljive s Bulk materijalu

Bulk podloge su sve češće materijali koji se koriste u masovnom uzgoju gljiva . Oni pružaju i hranu i stanište potrebne za gljivice . Bulk podloge najčešće se koristi s pre - kolonizirala zrna mrijest . Zajednički bulk podloge korištene su gnoj , kokos kokosove , slame i tvrdo . Vaš izbor podloge regulirana je vrsta gljiva koje želite obrađivati ​​. Na primjer , shiitake gljive su najprikladniji za tvrdo podlogama , dok Portobello gljive napredovati u gnojivo na bazi podlogama . Jedna prednost korištenja bulk supstrata je dasupstrat pasterizira , a sterilizira . Kao rezultat toga , blaže pozornost na čistim sobu standardima je potrebno . To je ono što vam je potrebno Screenshot pećnici Screenshot pećnica sigurno torbu
destilirane vode
traka ( ili niz )
Meso Termometar Screenshot micelij gljiva
Plastični kade Screenshot plodnih komori < br > Perlite
Prikazati više uputa Screenshot pasterizovati Bulk Supstrat
1

Zagrijte pećnicu na 300 F.

2

Ispunite pećnice vrećicu sa suhim supstrat . Dodaj dovoljno destilirane vode do polja dosljednost . Dosegli ispravnu razinu vode ako jemali potočić vode kaplje iz vaše šake kad stisne . Umetnite meso termometar i podvezujte torbu s trakom ili string .
3

Stavite vrećicu podloge u zagrijanoj pećnici . Nemojte dopustititermometar da se iznad 185 F. Nakontemperatura doseže između 170 F i 180 F , isključite pećnicu dolje na između 190 F i 200 F. Pecitetorba podloge za tri sata . Izvadite iz pećnice . Izvadite termometar i podvezujte torbu . Pustite da se ohladi za šest do 10 sati .
Nasaditi žitom Spawn
4

Postavite pasteriziranog podloge u velikoj kadi . Razbiti sve grudice .
5

protresite posudu od zrna ikra razbiti sve grudice . Pomiješajte zrna ikra ravnomjerno u ohlađeni podlogu .
6

Stavite kada na tamnom mjestu za pet dana do dva tjedna dok ne postane potpuno koloniziranih.
Plodnih < br >
7

natapanje perlit dok je zasićena s vodom . Skrenuti perlit u cjedilo i pustiti ga drain.Place sloj natopljenom perlit na dnu plodnih komori . To će vam pomoći zadržati vlažnost visoka .
8

Postavite koloniziranih bulk supstrata u plodnih komori . Pomaknite komoru iz tamnog prostora na području gdje je izložena indirektno svjetlo . Držite temperaturu između 70 i F 79 F za optimalnu plodnih.
9

Reap gljive nakon što su zrele . Nastavite magla podloge za poticanje više vrućine plodnih tijela .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mushrooms/1016023869.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.