Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj gljiva >> Content

Koliko dugo je potrebno gljiva Mini Box rastu gljive ?

Uzgoj gljiva kod kuće jezabavan projekt koji djeca će posebno uživati ​​. Možete pokazati s ponosom na prvi urod i drugima reći da si ih sami rasli . Postoje unutarnji i vanjski setove za uzgoj raznih gljiva . Dok timing i tehnike razlikuju za različite vrste gljiva , većina setove su uglavnom spremni za berbu u manje od mjesec dana . Griva gljivu Kit Screenshot Screenshot

je griva gljiva može početi " plodnih " i proizvodnju gljive roku od jednog do dva tjedna, s vidljivim znakovima rasta u prvom tjednu . Komplet za griva uključuje mali drveni log ili mali blok od drva koji je inokulirano s micelija rasti gljive . Griva gljive su dobro pogledati jer su jesti . Oni rastu do veličine baseball i imaju puno zuba ili Icicle poput jestivog rast , otuda i ime " griva ". Oni su također poznat kao majmuna šefova i nose je šefova .

Bukovače Kit

bukovače setove također sadrži mali dnevnik ili blok drva . Kamenica rezanje su inokulirane s čepovima koje sadrže micelija . Log bukovača mora biti šokirani za početak procesa rasta . To uključuje uranjanja Prijava hladnom vodom u trajanju od 24 do 48 sati . Log tada se nalazi na mjestu na otvorenom koji prima hlad i prekriven plastičnim generirati vlažnost . Roku od jednog do tri tjedna log treba nicati bukovača . Tu su i zatvoreni setove za uzgoj bukovača u jednom do tri tjedna na pasterizirano slame . Upute variraju od kit kit .
Shitake gljivama Kit

Nekoliko vrsta setove za uzgoj shitake gljivama su dostupni . Neki se temelje na rastu gljive na logove i ostalima na piljevine podloge . U principu , shitakes će početi plodnog i izrastanje u oko jedan do tri tjedna. Poput lavlje grive , log setove zahtijevaju 24 - do 48 - satni hladne vode " šokantno ". Kadshitake vrh mjeri 3-4 inča u širinu, izrezati (i ne pokupiti ) gljiva iz evidencije . Rezanje odnosu berbi će proizvesti više usjeva shitake gljivama .

Button Top Gljive

Button vrh gljiva setove sudobri za početnike . Većina setove su zatvoreni tipovi koji uključuju ladicu , a neevidencije, za uzgoj . To ga čini lakše prilagoditi ideji rastućih gljiva iproces može biti jednostavnije pratiti. Kit ladica treba držati u prostoriji koja se ne dobiti puno izravnoj sunčevoj svjetlosti , kao što je ormar, garažu ili možda praonici . U nekim slučajevima ,boxset je isporučen u parovima , kao rastući ladicu . Većina setove imaju " ​​pre - kuhani " komposta podloge , tako da se samo na kućišta tvari morat će se posuti po njemu i to mat svaka dva do tri dana kako bimicelij će rasti . U roku od dva do tri tjedna,urod gumb vrhovima gljiva će biti spreman za žetvu i staviti na pizzu ili salatu .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mushrooms/1016023919.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.