Kad bi Pick Morel Gljive u Oregonu

Branje stotine kilograma vrhunski okusom smrčak u Oregonu je gljiva ljubitelja užitak , jersezona je duga , zbog vrlo cool ljeta i planinskim predjelima . Ove gurmanske gljive napredovati pod lišće u Oregonu jele i borove šume i blizu močvara , te suprvi pop u proljeće odmah nakonsnijeg otopi . Planinskim područjima
smrčak rastu u šumama bora i tvrdog drva .

Prekrasna planinski lanci u Oregonu su izbor lokacije za lov smrčak . Budite sigurni da provjerite šumskim uzvišenja Cascade , plava i Klamath planinskih lanaca u razinama ,000 - noga 4000 - do - 5 , jer su ti kotama domaćini su temperature koje su idealne za smrčak .
Sezona

Hunt za Morel gljive u Oregonu s početkom u travnju , čak i ako temps činitimalo prohladno , jer su prvi među gljivama izbacivati ​​iznad pokrivača lišća . Oregon ljeta u 5000 -podnožju uzvišenja može potonuti na temperaturama U 40 celzijusa i ispod te omogućuje vrlo duge sezone Morel lova u kolovozu.
Nakon Forest Fire

opožarenih područja u Oregonu, borove šume ili tvrdo su glavni područja za početak lova za smrčak u travnju , navodičlanak Ian Gibson Južni Vancouver Island mikološkog društva . Zabilježite šumskih požara koji se javljaju od rujna do studenoga u Oregonu , budući Morel populacije su veći u područjima gdje se nalaze ostaci ugljen .

Kako Komercijalno rasti i Farma Gljive

Uzgoj gljiva ne zahtijeva posebnu opremu ili raste tehnike . Gljive se naširoko koristi u azijskim i drugim kuhinja diljem svijeta . Oni također imaju važne prehrambene i ljekovita svojstva , te su relativno lako rasti . Ovi faktori čine gljiva uzgoj

Více >