Je Gljiva Soil dobar za povrtnjak

? Komercijalni uzgoj gljiva stvara proveo gljiva kompost , koja je puna hranjivih tvari koje njeguju rast povrća . Gljiva komposta dodaje organske tvari u povrtnjaku , što stvara dobru oranica i kapacitet vlage drži u tlu . Sastojci

supstrat u kojem se uzgajaju šampinjoni sadrži pasterizirano materijale koje uključuju pileća gnojivo , konj gnojivo , sijeno , slama, treset mahovina , gipsa, stabljika kukuruza i drugih organskih materijala . Ovi materijali su zemlju , homogenizirani i sterilizirani , što ih čini idealnim gnojiva i regenerator tla za povrtnjacima čini .
Čistoća

sterilizacija kompost gljive poslije gljivama narasle stvara amandman tla koja je čista i bogata hranjivim tvarima što jehranjiv proizvod za uzgoj biljaka .

primjene

Povrće korist od dodavanja gljiva kompost pomiješan u postojećem tlu ili kao preljev da se zali u.
Stjecanje

Lokalne vrtu centrima ili uzgajališta gljiva nude gljiva kompost za prodaju u javnosti za uporabu u biljnom vrtu i to je kupljen u vrećama ili u rinfuzi strane kamiona opterećenja .

Kako napraviti gljive rastu

Iako se često jede kao povrće , gljive nisu biljke ; Umjesto toga, oni sučlan obitelji gljiva , reproduciranje pomoću mikroskopskih spora . Iako mnoge vrste divljih gljiva su otrovne , ili imati utjecaj psihoaktivnih kada proguta , mnogi drugi su jes

Více >