Kako rastu gljive Od gljiva humusa

ukusan i zemljani , gljive suukusni dodatak mnogim jelima . Postoje mnoge vrste koje se mogu kupiti u trgovinama , i proizvoditi stavove i specijaliziranim trgovinama nose više egzotične vrste . Oni mogu biti skuplje po kilogramu , akvaliteta može patiti zbog rukovanja i duljinu vremena od trenutka kada su pokupili . Početna Uzgoj jeopcija koja vam može uštedjeti novac i osigurati da ste uzimajući pravo gljiva . Gljiva humusa jeostatak organske tvari nakon gljive kompost se koristi za rast gljiva . To je prilično lišen nutritivnog sadržaja po tom pitanju , tako da ćete morati dodati komposta sastojke u humus . Pregled, što vam je potrebno
gljiva micelija ili mrijeste pregled veliku plastičnu ceradu pregled Pitch vilica ili lopata pregled 1 jamčevinu od pšenice slame pregled, 8 - galon konj ili gnoja peradi
Gips
Water
komposterom ili sušilica rublja pregled tla termometar pregled Drvena kutija
tresetnica
Upute
PripremiteKompost pregled 1

Postavite platno na ravnom prostoru izvan . Potopiti jamčevinu od sijena s vodom . Pomiješajte jamčevinu od sijena , gnoja i samo 1 šalicu ili tako gipsa s igrališta vilicom ili lopatom . Stavite smjesu u komposterom ili čaše na sunčanom položaju .
2

Držite sastojke mješoviti , tako bilo vilica sadržaja tijekom ili okretanjem čašu svaka dva do tri dana. Držite vlažnom i ne dopustite da se osuši .
3

Test se često s termometrom tla kako bi se uvjeriokompost je obrada na 160 stupnjeva celzijusa . Ako se ne održava temperaturu , pokušajte kreće smjesu u štali , garaži ili drugom zatvorenom prostoru .
4

Nakon što je oko četiri tjedna ,kompost trebao biti bez amonijaka ,bogate tamne boje i ujednačene tekstura . Koristite kompost gljiva čim je to učinjeno .
Sjetva Spawn Screenshot 5

Linedno drvenog sanduka s humusa gljiva . Dodajte kompost ravnomjerno na vrhu toga .
6

Nanesite lagani sloj treseta mahovine preko komposta /mrijesta smjesu. U otprilike dva tjedna , trebali biste vidjeti rast kroz treseta .
7 svježe ubrane gljive imaju vrhunskog okusa i strukture .

Početak berbe kada su tipke ili pričekajte dok su škrge otvorena i gljive su veće .
8

Dodaj kompost za vrt . Kompost da ste odrasli svoje gljive u beskorisno za još usjeva , kao što je oborio u humus . To čini veliki dodatak vrtu kaohumusa privlači hranjive spojeve te ih veže , čime će se obogatiti vrt tlo .

Gljiva Uzgoj kod kuće

Ako uživaš u jak okus gljiva u salatama , juhama ili jelima i kupiti ih često iz trgovine , pokušajte ih raste se kao kod kuće . Procesjednostavan jedan , a možete uštedjeti novac i žetve dovoljno za pohranu ili podijeliti s prijateljima . Gourmet gl

Více >