Kako rastu sjemenki kikirikija

važna poslovna kultura u SAD-u , kikiriki vjerojatno nijeprva biljka koja padne na pamet kad vrtlari planiraju svoje dvorišnim vrtovima . Ipak , kikiriki su relativno lako rasti iz sjemena . Kikiriki se najčešće nalaze na jugu , ali oni mogu rasti samo o bilo gdje sa 120 -ak mraza dana . UPUTE Pretraživati ​​Priprema
1

Za početak priprema tla korištena je pad prije nego što namjeravate posaditi sjemenki kikirikija . Dotlo temeljito i raditi u bilo kojoj malča , komposta i biljnih ostataka iz prethodnog uroda .
2

Gettla ispitan u kasnu jesen ili početkom zime . Ispitivanja tla su dostupni od sveučilišnih produžnih uredima u većini područja . Rezultati ispitivanja će uključivati ​​pH i hranjivih tvari razine u svom tlu , kao i preporuke za vapno i gnojiva aplikacija .
3

Pripremite tlo čim je dovoljno suho za rad s u proljeće . Dodaj vapna , gnojiva ili druge izmjene i dopune u skladu s rezultatima ispitivanja tla , a zatim do tla sve dok ne bude labav i dobro gazirano . Kikiriki rastu najbolje u labav , plodno , dobro drenirano tlo s pH oko 6,0.
Sadnja Kikiriki Srpski Srpski 4

Pričekajte sve opasnost od mraza je prošao prije nego što biljka sjemenki kikirikija . Kikiriki sutoplo - sezone usjeva i nisu tolerantni mraza i sub - niskim temperaturama .
5

Biljni sjemenki kikirikija , kadatemperatura tla je dosegla 65 stupnjeva celzijusa . Ova temperatura je potrebna za klijanje .
6

posijati sjeme oko 2 cm dubine i šest do osam inča apart . Ostavite 24 do 36 cm između redova . Ako se odlučite za posebnu paletu s posebnim potrebama , slijedite upute sa sjemenkama .
7

Držite biljke vlažan , ali ne vode toliko dazemlja postane mokar i pun vode . Korov je to potrebno , i držati se za oko štetnika i bolesti .

Anatomija kikiriki Plant

kikirikija biljkamahunarki bere za svoje sjeme pods . Ona je porijeklom iz Južne Amerike , ali može se uzgaja u toplim klimama diljem svijeta , a najčešće se uzgaja u Aziji i Africi , kao i na jugu Sjedinjenih Američkih Država . Rast kikirikija bil

Více >