Ono što je suprot Trees

? Uklanjanje stabla sa svog dvorišta je više nego jednostavno rezanje kroz prtljažnik s motornom pilom i ostavljajući stabla pada na tlo . Ako ne želite čekati stoljeća da se stabla raspadati , morat ćete raspolagati " leš . " Prvo , provjerite s lokalnim vlastima kako bi bili sigurni da mogu legalno sijeku drveće dolje i sami , da li vam se smanjiti ili padne na vlastitu , saznati ako postoje pravila za odlaganje ostataka drveća . Bez obzira na to koliko jestablo vjetrovi se leži na zemlji , " odozdo " jeproces rezanja za uklanjanje . Početak

Dopustitestablo podmiriti i sve krhotine na zemlju sigurno . Često , udovi iz stabla krošnjama će otpasti prtljažniku nekoliko minuta nakon što jeprtljažnik pada . Procijeniti stablo kako bi bili sigurni ništa ne drži ga s tla . Akostablo je objesio na drugom stablu , panj ili bilo koje druge prepreke da ga čuva od potpuno dodiru s tlom , možda vam je potrebna profesionalna za obradu drveta.
Kresanje grana

Prije nego što počnete suprot stablo , koristiti motornu pilu za rezanje daleko grane i udove . Pokušajte smanjiti udove off što bliže deblu što je više moguće . Ako niste dobro upoznati s pila i njihov potencijal za trzaja - skakanje natrag od rezanja području prema operateru , zaustaviti i pozvati na profesionalan . Nikada nemojte stajati nizbrdo od palog stabla , kao što se može kotrljati s malo ili bez poticaja i povrijediti vas .
Prepiljivanje

Prepiljivanje stablo jednostavno znači rezanje stablo u rukovanje chunks rezanjem kroz prtljažnik u različitim intervalima . Možete mužjak stablo dok ga rezanja grana ako odsječen svaki dio što prije završiti uklanjanja udova u tom području . Mjesto Zaglavci ili drugih barijera na deblo kako bi pomogli da se otkotrlja dok radite .
Opiranje Pozicije

Akostablo leži ravno na tlu , start na vrhu i izrezati dvije trećine kroz prtljažnik . Roll prtljažnik i izrezati ostatak puta kroz . Budite oprezni da ne nekamotorna pila kopaju u blato i paziti na motornim pilama povratnog udarca . Debla podigli na jednoj ili obje strane zaostalo uda ili podzemne arhitekture potrebne su dvije posjekotine , prema Sveučilištu Missouri proširenje . Akostablo je podignuta na jednom kraju , smanjiti povišen dio s dna prvo ide trećinu putu kroz stabla . Zatim , rez od vrha ispuniti prvi rez , čimepoglavlje stablo padne daleko . Ako je drvo palo preko depresije u dvorištu , ili je poduprt od strane ekstremiteta ostataka na obje strane , prvi probio kroz gornjem trećinu puta kroz prtljažnik , a zatim izrezati iz dna u susret prvi rez .

Savijeti

Uvijek nositi kompletnu zaštitnu opremu . Ako je moguće , imati drugu osobu na licu mjesta koji će vas upozoritiprtljažnik čini se da o tome roll , ili ako pada krhotine predvodi svoj ​​put . Akostablo nije prevelika , možete napraviti duže rezove i koristiti novčanica od deset dolara da drže dijelove debla sigurno dok ih narežite na manje komade . Ako namjeravate koristiti drvo za ogrjev , rezati stablo na dužine koje odgovaraju Vašem kamin ili peć na drva .

Kako Plant kikiriki

Kikiriki supredivno ukusna hrana prepuna proteina i vlakana . Iako je njihov udio masti je visok , ako se konzumira u umjerenim količinama , oni mogu biti dio srca - zdrava prehrana . Bilo da ste na ballgame , zabavni prijatelja, ili jednostavno želi

Více >