Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> uzgoj biljaka >> Content

Kako klijati bagrem Tortilis

klijanjem sjemena bagrem tortilis ,rodom East African savane stabla , može bitivrlo osjetljivo i pomalo težak zadatak , ovisno o mjestu i vremenskim uvjetima . Tipično , stablo je sjeme klijati najbolje kad je pod gnoja i pokopan ispod tla u temperaturnom 69,8-75,2 stupnjeva celzijusa . Bagrem tortilis čini dobro u plitkom tlu , obično manje od 9,8 inča . To je brzo širi i dugolančanih korijenov sustav , što uzrokuje probleme , akose stablo zasađeno u močvarama ili uz prometnice i njezini korijeni nisu pogođeni kada se režu cijelih grana . Bagrem tortilis sjeme može biti posađeno u loncu ili u zemlju . To je ono što vam je potrebno Srpski Boćanje Srpski sumporne kiseline ( opcija) Srpski tlu Screenshot, cilindrični, metalne kontejnere, 4 - inčni promjer , 12 cm visok
mjernoj traci Screenshot gnoja Screenshot nožem
Fine žičane mreže
Zalijevanje može

Prikazati više uputa Screenshot
1

Prelijte kipuće vode preko sjemena , i neka ih potopiti u vodi 24 sata . Alternativne metode predobrade je stvoriti skarifikacijom sastoji od 50 posto koncentrirana sumporna kiselina , potopiti sjeme u otopinu oko 50 minuta , operite je u hladnom tekućom vodom i osušite ih u ne - osvijetljenom mjestu, a preko noći .

2

biljka sjeme ne dublje od 1,6 cm u tlu u cilindričnim , metalne kontejnere koji mjere 4 inča u promjeru i 12 cm visok . Sijati samo dvije sjemenke u svakom spremniku .
3

Mix tlo i gnojivo i predstavlja mješavinu u grude . Prerezao svaki pramen , a sito jedan komad na vrijeme pomoću fine žičane mreže . Prosijati materijal dok se nema grudice ifine teksture . Koristite jednake dijelove smjese , što je u prahu gnoj , zapečatiti tlo u metalnim posudama .
4

Voda će zasađene sjemenke dva puta svaki dan , i osigurati hlad za njih kako bi se smanjila potrošnja vode . Klijanje sjemena trebao početi oko četiri dana nakon sadnje, a dovršena do 10. dana . U nekim slučajevima , međutim , da je sjeme može potrajati 60 do 70 dana kako bi se uspješno klijanje .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-plants/1016024335.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.