Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> uzgoj biljaka >> Content

Kako jesti Cattails

< p >Cijela biljka rogoz ( Rogoz ) je jestiva u nekom trenutku u godini . Od korijena do kobasica poput rasta , zove cvat , na svom vrhu ,zajedničko rogoz biljka , često se vidi melodije bare i wetllands , prepun proteina i drugih hranjivih tvari . Iako čest izvor hrane za domaće povijesno Amerikanaca i pionira , ova biljka korisna je u velikoj mjeri zaboravljeni kao hrana u posljednjih nekoliko godina , u skladu s Oregon State University College of Health i humanističke znanosti .
Što vam je potrebno pregled, čizme za vodu < br > lopatica
nož
Cookie list
kantu
Clippersi
Upute Screenshot 1 < p > Stavite na čizme za vodu i iskopaju puca iz rogoz postrojenja kao oni gurnuti kroz tlo u proljeće , ali prije nego što izranja iz vode . Nakonvlaknasti zeleni su oguljene daleko ,bijelo meso je vidljiv . Može se jesti svježe u salatama , pari ili čak kiseli u octu . Stabljike iznad vode može se koristiti na isti način nakonzeleni je oguljen daleko.
2 < p > Izgrebite sluz iz tih mladica na cookie sheet s nožem i ostavite da se osuši na suncu . To uštogljen tvar jedobra juha zgušnjivač i mogu biti pohranjeni u suhom obliku za dugo vremena .
3 < p > Izrežite cvat od stabljike s jedrenjaka , dok je još uvijek zelena . Možete pare zeleni muški cvjetnice savjet i jesti ga kao kukuruza na klip . Kao i kukuruza , umočiti ga u maslacu , jer to može biti vrlo suh.
4 < p > Nakon što jepelud razvija , možete savijati stabljiku više i protresite ga s cvat u vrećicu ili kantu i dodajte ga za brašno da bi palačinke , muffine , kolačiće ili druge pečene robe . Prema Sveučilištu Brandeis , miješanje suhog pelud s redovitim bijelog brašna rezultate u brašno proizvoda visoke proteina .
5 < p > Nakon što je cvijeće otišao u sjeme , sasušiti na fluffy stvari , tako da je sjeme dobili lijep i nazdravili . Pospite ih na salatama ili jesti za ruku kaoukusna pržen orašasti snack .
6 < p > Izrežite uvećani rizoma iz baze biljke u kasnu jesen . Oguliti i narezati ga za upotrebu kao zamjena krumpira .
7 < p > iskopati korijen mase u zimi i pročišćavati ih čisti . Razbiti ih u kašu i potopiti u vodu za izdvajanje škroba za juhu zgušnjivač visoke energije . Oni također mogu biti temelj i napravio u brašno nakon što su vlakna uklanjaju .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-plants/1016132339.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.