Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Rosemary >> Content

Zašto su moji Rosemaryna Lišće požutio

? Kao i većina biljaka , ružmarin je lako za njegu i njegovati . To se, međutim , ima svoj ​​dio problema koje mogu uzrokovati lišće početi požutio . Quick action obično može spasiti tvornicu , jer se većina problema koji uzrokuju žutilo uzrokovana nedostatkom pravilnu njegu . Voda

Akocijela biljka ružmarin je požutio , uključujući sve lišće , vjerojatno je dabiljka nije dobio dovoljno vode . Provjerite razinu vlage u tlu umetanjem prst oko 1 cm duboko . Ako je suho , datibiljka malo vode . U nekim slučajevima , to može biti prekasno ibiljke ružmarin će umrijeti ; Međutim , mnoge biljke će odskočiti natrag u punu zdravlja nakon što su počeli primati vodu redovito .
Nutrijenti

Akobiljka ružmarin nedostaje esencijalnih hranjivih tvari , osobito dušika , može početi požute . Oploditi biljka s općim gnojiva , ponavljajući tretman svakih jedan do dva mjeseca tijekom proljeća i ljeta , pogotovo ako jebiljka koja se uzgaja u plantaže ili lonac .
Light < br >

Rosemary zadržao u lonac na trijemu ili u zatvorenom prostoru ne mogu dobiti dovoljno svjetla da bude zdrav . Biljka koja ne prima svjetlo će početi požute i na kraju će uvenuti i umrijeti . Pomaknite ružmarin na mjesto gdje će primiti osam do 10 sati neizravne suncu svaki dan , ili premjestiti ga na otvorenom .
Insekti

insektima , poput tripsa , štitasti i lisne uši može oštetiti lišće biljke ružmarina . Na kraju je šteta može uzrokovati lišća okrenuti i žute i smeđe . Šteta je obično ograničena na jedan dio postrojenja , a ne sve više, kao što je u slučaju nedostatka vode , hranjivih tvari ili suncu . Sprej biljku s mješavinom deterdžent za pranje posuđa i vode da ubije kukce .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-rosemary/1016024504.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.