Kako orezati Rosemary nakon Freeze

Ružmarin jerod višegodišnja biljka subshrubs koje rastu u rasponu od klime , i kao biljke u hladnijim područjima . Ružmarin ima izdržljiv ustav i može obično oporaviti od mraza i niskih temperatura uvjetom korijenski sustav je barem djelomično neoštećeni . Zbog mnogih vrsta i sorti , kao i veličina postrojenja, obrezivanje opcija i koristi se u vrtu krajolik su različiti . Provoditi oporavak rezidbe nakon smrznutog oštećenja nakonprošlog opasnost od mraza je prošao kako bi se spriječilo ponavljanje hladno ozljede na novi rast . To je ono što vam je potrebno
vrtlarskim škarama ili jake orezne makaze Pretraživati ​​Long - blade vrtne škare ( za Topiary i hedginga )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izreži bira boju ili nakazan pojedinih biljnih savjeta , kao male jake orezne makaze ili škare za uklanjanje zamrzavanjem štetu . Smanjiti samo mrtvo ili oštećeno tkivo , prikupljanje i odbacivanje reznice što radite .
2

orezati zamrzne - oštećen stabljike do zdravog tkiva ili dolje do baze biljke , neposredno iznad tla , ako je potrebno . Usredotočite se na uklanjanje mrtvog tkiva , ali pokušati distribuirati rezove obrezivanje cijeloj biljci održavati neku simetriju kada izlazi novi rast .
3

Smična oštećene savjete o ružmarina biljke obučenih u globus topiary oblika , granični ivica ili niska hedging . Koristite duge blade vrtlarskim škarama drže otprilike paralelno površini biljke i ukloniti samo onoliko biljno tkivo što je oštećena ujoš , sve više trim.

Moje Ružmarin Biljke umiru

U usporedbi s većinom drugih začinske trave , ružmarin je jedan od hardiest i najlakši rasti . Ona uspijeva u vrtovima kao iu velikim i malim spremnicima . Zajedljiv lišće dodati opojno okuse i mirise za slanih jela , pogotovo kada se kuha dulje vrij

Více >