Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Roses >> Content

Dali Iceberg Roses kao pun Sunce

?Floridunda " Iceberg " ( Rosa KORturek " Iceberg " ) jeružičnjak najdraži jer je prvi put uvedena od strane njemačkih uzgajivača , W. Kordes i sinovi u 1958 . Deset godina kasnije , Inkantacije Colchester Limited uveo penjanje sport ove ruže , " Climbing Iceberg " ( Rosa " Climbing ledenog brijega " ) . Obje ruže sjaje u ružičnjaku , čak i uz malo hlada . Međutim , sve ruže zahtijevaju najmanje šest sati sunca svaki dan , po mogućnosti jutarnje sunce kako bi se izbjeglo blijeđenje boja . Oba " Iceberg " i " Uspon ledenog brijega " nastupiti na njihov najbolji kada je posađeno u punom suncu , ali oni će tolerirati neke pjegav hladu . Plant u otvorenom prozračnom mjestu , daleko od zidova ili guste živice . Ako su se sadi u filtrirane ili svijetlo hladu ,otvoreni rešetkama ili sjenica je idealan . Floribunda " Iceberg "

floribunda grm " Iceberg " će narasti na četiri noge i da će stvoriti 3 - noga nasip . U semidouble bijeli cvjetovi su do 4 inča naći i rađaju na stoklasa , ili gotovo thornless , proizlazi . Cvjeta nemaju jak miris ruže , alilišće emitira miris meda . To jeponoviti cvatnja ruža s floriferous proljeće rumenilo . To je plijesan otporan i blago je otporan na crne točke . To je jednogodišnja u US Department of Agriculture bilja srčanost zone 4 do 9 .
Climbing " Iceberg "

" Climbing ledenog brijega " jesport od floribunda grm , također jednogodišnja biljka u USDA srčanost zone 4 do 9 . Bijele dvokrevetne cvjeta ponekad se vratiti na blijedo ružičasta kasnije tijekom vegetacije . Ova ruža je poznat kao srednje penjača , raste na 14 metara . To jesnažan penjač nude odličan ponoviti cvjeta tijekom cijele vegetacije . Bilo je poznato da ne penju ili poslati dugačke mladice ,rezultat zbog nepravilnog razmnožavanje .
Uzgoj u djelomičnu sjenu

ruže uzgajaju u djelomičnu sjenu potrebno malo više njege . Ako raste ni floribunda grm ili penjanje sport "Iceberg " u djelomičnom ili pjegav hladu , dobra drenaža je bitna , osobito u zimskim mjesecima . Ruže morat će se odreže na otvorenoj formi kako bi osigurali dobru cirkulaciju zraka i nema nakupljanja viška vlage , koja promiče bolesti . Oni su jaki i energične ruže kada je odrastao u sunčanim mjestima , s dobrim bolesti i otpornost na plijesan , ali kad su se uzgaja u djelomičnu sjenu , oni će morati biti oplođena više od ostalih ruža često . Ako je vaš vrt ima više djelomičnu sjenu od sunca , izaberite jednu - petaled ruže . U principu , ruža cvjeta s nekoliko latica su hlad - tolerantni
dizajn koristi Srpski Srpski

"Iceberg " . grmlje čine zapanjujući prikaz kada je odrastao kao živica . Mogli su se postroje kolni ulaz , priložite granicu i odvojiti ružičnjaku iz vrta . Grm također može biti posađeno na stražnjem dijelu mješovitog granice , dano dovoljno prostora . Iakopenjač raste na 14 metara , to nije pretjerano bijesan . Raste najbolje na zid ili rešetkama . Smatram raste zajedno s bijelom ogradom , protiv vrt prolio ili trijema postove. Mjesta u punom hladu treba izbjegavati .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1016024606.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.