Zašto Rose Podružnice Uključite Nemojte Brown

?

Rose sorti i problemi koji napadaju svaki su brojniji nego što se može računati , ali sunekoliko zajedničkih porasla problemi koji će izazvati ruža grane , koji se nazivaju i Lovački , da se smeđa , Nažalost , u vrijemetrske je smeđe boje , koja se obično ukazuje da je mrtav i treba ukloniti . Iznimka zimskog mirovanja , nakon čega smeđe Lovački obično istjerati u proljeće s novim životom .
Bolest pregled

Brown rak jegljiva koja ulaziruža proizlazi kroz oštećenih područja . Lovački obično ne smeđe i umrijeti prvu godinu infekcije , već drugu godinušteta girds štap i ubija . Verticillium hoćeš počinje na nižim granama i kreće se biljka , dajući Lovački purpurno - crne pruge prije nego što hoćeš i smeđe od savjeta do baze . Ova gljiva ustraje u tlu za mnogo godina , zaraziti i druge biljke .


Winter Kills

Ruža proizlazi prirodno umrijeti kad temperatura padne dovoljno nisko da ubije granu . Stvarni smrti obično se javlja u proljeće , kadabiljka počne izaći iz mirovanja samo dakasni mraz ubiti tender granu . Akogrm proizvodi nove grane s novim rastom od baze ili samo od određene grane , one koje su još uvijek ravnomjerno smeđa i ne istjerati su mrtvi . Grebanje mali prostor od trske će izlagati ili zelenu stabljiku ispod ako je još živ , ali kasno na istoj razini , ili ćete vidjeti tan /smeđe meso ako je mrtav .
Tjelesnog oštećenja pregled

Lovački koje su slomljena obično su očiti - oni su savijena na nezgodnom kutom ili pasti u potpunosti isključiti . Ponekad ne razbiti u cijelosti ili su slomljena na neupadljivim mjestima . Duljina stabljike mora biti ispitan za štetu , iako je na području gdje jenajbolje mjesto za početak matične mijenja od zelene do smeđe . Znakovi gnawing ili područja gdje je uklonjenakora ukazuju gnawing glodavce poput miševa i voluharica .
Rješenja pregled

Rak moraju biti uklonjeni s oštrim , dezinficirani pruners i ispod rak licu a zatim spalio ili hot- kompostirati . Verticioznom ćeš se može uvesti u vrt od naizgled zdrave biljke . Kupnja samo iz uglednih vinogradara i uništiti zaražene biljke . Pokrivanje ruže tijekom zime u područjima gdje su Lovački samo su izloženi izvijestiti napadaje ubijanje mraz može osigurati više Lovački preživjeti zimu . Stavljanje fizičke barijere oko ruže gdje su psi , ljudi ili štetu na opremi ruže pomaže , a prskanjem baze grm ruža s glodavaca odbijajući obeshrabruje izjeda .

Kad trebam orezati prateći ružin bokor

? Dok prateći rosebushes ne teže proizvesti velika ili upadljiv cvijeća što hibridnih čajeva ili floribundas ,prateći ruža grmlje su puno učinkovitiji u pokrivanje velikih prostranstva tla na obroncima ili na vrhu potpornih zidova . Prateći ruže i da

Více >