Koliko dugo će udvostručiti Knock Out Roses Bloom

?

Knock Out obitelj ruža brzo postaje jedan od najomiljenijih ruža sorti danas. Dvaput Knock Out ruža jevrlo popularan cvijet iz ove obitelji . To jehibridni grm ruža koji je popularan za uređenje okoliša . Ova ruža je cijenjen zbog svojih velikih , dvostruki cvjeta koje pokrivaju grma .
Podrijetlo pregled

Knock Out ruža nastao u Milwaukeeju , Wisconsin . To je bio razvijen od strane uzgajivača ruža William Radler . Do prelaska u bezbrižnom Ljepota i Razzle blještavilo ruže ,Knock Out je izrađen u 1988. U 2005. , Radler razvioDvaput Knock Out ruže . Ova ruža ima bujnu crvenu boju , pa čak i veće cvjeta s više latica nego izvorni nokautirati ruže .
Duljina Bloom Time Netlogu

Dvaput Knock Out ruža će cvjetati slobodno sve sezone dugo. U nekim područjima , to može cvatu devet mjeseci u godini . Nema potrebe da se putnik bez vozne karte na cvjeta , jer će novi cvjetovi prisiliti stare cvjeta da padne . Tijekom zime , lišće i stabljike promjenu odtamno crvene i zelene boje na svjetlije crveno - narančaste .
Karakteristike

cvjeta ove ruže su svijetle crveno. Kaocvatu umre ,boja blijedi . Ova ruža raste da se do 4 metra na grm koji je širok oko 3 do 4 metra . To je pokriven u klastere cvjeta koji su barem 3 inča. To je miris koji je lagan i nježan . Budućistabljike su prilično visok , to se ne smatra dobar izbor za rezano cvijeće .


Srčanost

Dvaput Knock Out ružu posebno je otporan na bolesti i štetnike . To se može boriti protiv bolesti kao što su plijesni i crne točke jednostavno . Također je otporna na štetočine , kao što su cvrčaka , porastao mušica i gljivica . Ova ruža zahtijeva vrlo malo njege .

Ima li cvjetnice grmova pod nazivom ' Maggie '

?Lijepa nasljeđe Burbon ruža nosi ime sorte Maggie ( Rosa Maggie ) . To jegrm s Deep Purple - crvena cvjeta koja je otkrivena u Louisiani i imenovanih od strane dr. William C. Welch . Bourbon ruže nastao na Ile de Bourbon , također poznat kao Reu

Více >