Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Roses >> Content

Da liKnock Out Ruža Radrazz Jeste jesen boje

? < P > Lako za njegu i ekstravagantno slobodno cvatnje , Knock Out ruže rasti tijekom većeg dijela SAD-a . Oni dolaze u različitim bojama od svijetlo crvene do ružičaste na sunčanom žutom . Knock Out porastao Radrazz ima crvene cvjeta od proljeća do mraza , ali nudi više od samo lijepih cvjetova . ScreenshotRadrazz Knock Out Rose
< p > Prodali u Sjedinjenim Američkim Državama kao izvorni knock out ruže , Radrazz je uzgajaju u 1999 rosarian Bill Radner i upoznao s američkih vrtlara u 2000. otporna na bolesti i samo čišćenje , Radrazz ima male nakupine trešnje crvenim cvjetovima , nošen u ponovljenom valovima tijekom ljeta i jeseni . Biljka raste 3-4 metara sve i široke , iako, ako unpruned ili uzgaja u područjima s vrlo duge sezone uzgoja ,biljka može doseći i do 6 metara . Kao i svi Knock Out ruže , Radrazz radi najbolje u šest do osam sati dnevno svaki dan , ali može tolerirati neke svjetlo hlad , pogotovo u popodnevnim satima . Radrazz je jednogodišnja u američko ministarstvo poljoprivrede sadnje zona od 5 do 11.
Ljeto Zelenilo pregled < p > Radrazz ima čist , svjež izgleda lišće , s jakim otporom u crnom licu bolesti . Ljeto lišće boja jejaka tamno zelena koja kreće crvene cvjetove . Lišće se rijetko gnjaviti s insektima i ne ispadne da je lišće tijekom vrućeg vremena ili suše , kao i mnoge druge ruže .
Jesen lišće pregled < p > U jesen , lišće na Radrazz pretvara duboko tamnocrvena - ljubičasta . Boja postaje izraženiji , kao noćnih temperatura dobiti hladnije . Ljubičasta obojenost je intenzivniji u biljaka uzgojenih u punom suncu i manje , tako iu onima položen u djelomičnu sjenu . Radrazz lišće će pasti čisto iz postrojenja nakon prvog tvrdi mraza . Kao i sa svim ružama , to je dobro vrtu praksa očistiti pao latice i lišće u jesen .
Bonus pregled < p > Osim lijepim ljubičastim pada lišće , Radrazz oblici svijetle narančasto- crvena sjeme glave, zvani šipka , kada jeposljednji od pada cvjeta nestati . Šipka može ostati na postrojenju za zimske interesa , uključeni u zimskim aranžmanima ili se koristi kako bi mliječi , akobiljka nije prskana s kemikalijama .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1016132775.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.