Kako bi Vodič o prodaji Cvijeće za profit

Prodaja cvijeće iz vašeg dvorišta , mali poljoprivredna površina ili cvijet uzgajivači zadruga može zvučati kao samo lijepe karijere san za neke , ali mnogi danas žive taj san , apotražnja za male , lokalne i održiva cvijet uzgajivači ubrzano raste . Ako ste zainteresirani za prodaju cvijeća za profit , od vas će biti kuckanje u trend koji se kreće od generičkih , kemijski stvorenih cvijeća prodaju u trgovinama i prema zelenoj , dragocjenost , domaćih i lokalno proizvedenih cvijeća .
Upute
1

uspostaviti svoj ​​raspored . Možda želite dobiti poslovni zajam i prodati puno radno vrijeme . Umjesto toga , možda radije sezonski , pola radnog vremena tok prihoda , tako da možete izbjeći zaduživanju. Možda želite nešto vrlo skraćeno radno vrijeme , bez financiranja , ali planiramo raditi na puno radno vrijeme prihoda .
2

uspostaviti svoju nišu . Na primjer , jedna žena zarađuje prihod tijekom cijele godine rastu domaće wildflowers za sjeme i ručno proizvodnju sjemena cvijet poklon kartice za korporativne darove . Još raste cvijeće u svom dvorištu proljeća do jeseni , a zatim prodaje iz kolica na prometnoj ulici kutu . Drugi specijalizirati u određenim cvijeća poput suncokreta i lavande , drži festivale vrijeme cvatnje sezone privući kupce u maloprodaji .
3

Saznajte kako bolje proizvoditi i žetve cvijeće za profit . Osnovana konvencionalni proizvođači cvijeća već zasićenje tržišta , prodaja jeftinih proizvoda iz slabo plaćenih radnika ; dakle , ne može natjecati . Vaš poslovni cvijet treba doći do organskog ili eko - friendly tržište ; dakle , tražiti još više poboljšanja u svojim metodama . Obratite se lokalnom kooperativni produžni agenta da vidi je li bilo cvijet raste ili organski vrtu Radionice su dostupni . Neki agenti i staviti na lokalnim radionicama za prodaju cvijeća za profit . Idite na web stranicu za održivi Nacionalne informacijske službe za poljoprivredu , ATTRA , da li slobodnih materijali dostupni su na tome kako rastu odabranu cvijet (e ) organski ili održivo i kako žetve i pripremiti ih za prodaju . To je jedna stvar za rezano cvijeće za svoju kuhinjskom stolu , alidostava cvijeća na lokalnim restoranima znači da dobivši sve& quot ; polje topline & quot ; iz cvijeća , ispravno slitted njihove stabljike i eliminirati sve insekte . Tu su pokušali i dokazano načina za to , ovisno o sezoni i cvijet tipa.
4

napisati poslovni plan . Prilikom prodaje cvijeće za profit , da ste ušli u poslovni svijet , a ne samo& quot ; terenski radnici & quot ; Svijet . Prilikom pisanja dio o promoviranje Vaše poslovanje , dodajte što više načina što je više moguće kako Vaša tvrtka pomaže lokalno gospodarstvo i okoliš . Možda jeraj za pčele , leptira i kolibrića ili hraniti samo svojim eko - friendly domaćeg komposta . Možda si dopustiti povremene popusta na starije osobe ili dostaviti lokalnim restoranima . Naglasite lokalnu kut kako bi unaprijedili svoje poslovanje .
5

Provesti probni rad prije pokretanja poslovanja . To će vam pomoći izgraditi samopouzdanje i razraditi sve Kinks prije nego što vaš ugled je na liniji . Postavite svoj ​​prvi cvijet košaricu i reći svoje prijatelje, susjede i obitelj mogu jedni dolaze i odabrati slobodan buket dokle god oni pružaju iskren komentar . Napomena koje stavke otišao prvi i koje su ostavili za sobom . Ponuda besplatnu jednodnevnu cvjetni u- rez za prvih 10 pozivatelja koji čine sastanak . Jestevjenčanja dućan dati jedan slobodan vjenčanja cvjetnih aranžmana radionicu koju će ponuditi .
6

Držite izvorni poslovni plan na vašem računalu , tako da možete provjeriti i promijeniti svoj ​​pristup prema stečenim iskustvima i trendovima u razvoju .

Učinci Zamrzavanje Cvijeće

rezano cvijeće smještene u zamrzivaču može izgledati lijepo, ali oni ne mogu biti odmrznuti bez razaranja . Cvjetovi na voćaka i grmlja , povrća i drugih plodova pokazuju raznolike reakcije na zamrzavanje Temperatura Lijepa latica za zamrzavanje C

Více >