Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Roses >> Content

Može Ruže živjeti u pustinji

? < P > Ruže može biti iznimno lijepe biljke, što je vjerojatno razlog zašto oni ne dobivaju dovoljno kredit za također se prilično teške biljke . Oni mogu tolerirati niske temperature i mogu napredovati u pustinjskim klimama . Ključ za uzgoj ruže u pustinji je odabrati odgovarajući izbor za svoje područje .
Rose vrste pregled < p > Prema Sveučilišta u Nevadi zadruga Extension , Reno , možete samo posaditi dvije vrste ruža , kontejnera i goli korijen , u određeno doba godine . Biljni kontejner ruže bilo osim za vrijeme ljetnih vrućina i biljnih goli root ruža između prosinca i veljače . Proširenje je također preporučuje da vrtlari samo odabrani Grade broj 1 ruže , koji dolaze s najmanje tri grane , svaka 14-18 centimetara . Osim toga , Arizona krajobrazni arhitekt Linda Strader preporučuje tamnije boje ruže i Floribunda ruže , koje obavljaju bolje od čaja ruže .
Svjetlo
< p > Ruže je potrebno najmanje šest sati sunca dnevno , To se može činiti kao pobjeda u pustinji , nego pustinja sunce je , naravno , mnogo jači od sunca bilo gdje drugdje , tako povećao plasman u vrtu je vrlo važno . Ruže uzgajaju u pustinji trebao dobiti puno jutarnjeg sunca i biti u hladu od popodnevnog sunca tijekom najtoplijeg dijela dana . Općenito ,istočna strana zgrade treba pružiti zaštitu ruže potrebno u pustinji , a također osigurava da su dobili svu sunčevu svjetlost koja im je potrebna .
Vode
< p > Ruže su ne potječe iz pustinje , što znači da je potrebno više vode nego biljke koje su porijeklom sušno klime . Ruže neće napraviti pogodan dodatak na Xeriscape vrt . Prema Strader , morat ćete ih vode duboko tri puta tjedno ljeti , dva do tri puta tjedno u jesen i jednom tjedno zimi do dubine od 3 noge . To može dodati do vrlo malo vode tako da bi bili sigurni da malč biljke i kako bi se osiguralo da što više vlage, kao i mogućih boravak oko korijena . Drip navodnjavanje ili barem navodnjavanje izravno u korijenu se preporučuje za ruže , jer voda na lišće jeuzrok puno ruža bolesti i problema . Sveučilište u Nevadi Extension preporučuje 3 - inčni sloj malča primjenjuje u veljači i ponovno aplicira u lipnju .
Gnojivo
< p > gnojivo je vrlo važno za pustinjske ruže , jerkvaliteta tla u pustinja je često vrlo loša , s malo hranjivih vrijednosti . Prije sadnje ruže , to je najbolje da se konzultirate sa sredstvom na lokalnoj županijskoj nastavkom uredu kako bi razgovarali o kvalitetu tla u svom području i koje dopunske hranjive tvari vjerojatno ćete morati dostaviti . Ispitivanje tla , naravno , također će Vam pružiti istim podacima . Možda ćete morati oploditi ruže u pustinji svaki mjesec od veljače do lipnja , a na pola snage od lipnja do kolovoza .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1016132818.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.