Kako oploditi organske Jagode

Organska gnojiva su ekološki prijateljski i siguran za uporabu na proizvodnju hrane, biljaka poput jagoda . Potrebne hranjive tvari koje su potrebne jagode dušik , fosfor i kalij . Umjesto primjene samo bilo gnojivo , daju jagodama organsko gnojivo . Prije dodavanja bilo gnojivo , sutla testirani . Rezultati će vam pokazati što vaša zemlja može biti nedostaje rasti zdrave, ukusne jagode za čuva, džem ili jesti ravno iz vrta . Screenshot što vam je potrebno
Kompost
Bonemeal
krvno brašno
Potaša ili drvo jasena
Upute Screenshot 1

Uključiti palac komposta u tlo . Kompost ne samo da pomažetlo za odvod bolje, ona pruža hranjive tvari u tlu . Budite oprezni da ne oštetiti korijene biljaka jagoda .
2

Nanesite bonemeal jednom mjesečno počevši u lipnju , a završava u rujnu . Slijedite upute na etiketi aplikacija količinama . Bonemeal dodaje fosfora u tlo .
3

ispočetka krvno brašno u tlo oko biljke jagoda jedanputmjesečno od lipnja do rujna . Koristite iznose navedene na smjerovima paket . Krvno brašno dodaje dušik .
4

Nanesite potaša u tlo svaki mjesec od lipnja do rujna . Potaša pruža kalija da biljke jagoda potrebno . Drvo jasena također koristi za opskrbu potaša .
5

Dodaj organski malč oko biljaka jagoda . Malč razbija u tlo pruža hranjive tvari u tlu .

Vorherige Seite

Kako oprašuju biljke jagoda

jagoda jebiljka , iako većina nas misli o njemu kao voće . Biljke jagode uzgajaju i prodaju poslovnih uzgajivači su hermafrodit . To znači da pojedine biljke jagoda može oprašuju sebe . Postrojenje će se rodi plodom temelju koliko cvijeće proizvodi i

Více >