Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj jagode >> Content

Kako Osušite jagoda sjemena

< p > Spremanje i sušenje sjeme od jagode koje ste odrasli posaditisljedeće godine štedi novac . Prilikom odabira koji jagoda za spremanje sjemena iz , odaberite " krema za obrezivanje . " Pick bobice od zdravih biljaka koje ne postaju žrtve bolesti i proizvedene sočne , velike bobice . Ove osobine obično utjecati na urod biljka sa sjemenkama . Pregled, što vam je potrebno pregled Blender
papirnatim ručnikom
Plate
Upute Screenshot 1 < p > Stavite šaku jagoda u vašem kućanstvu blender odvojiti sjeme od voća . Dodajte jednu šalicu vode .
2 < p > Uključite mikser na najnižu postavku i puls za ne više od pet sekundi . Bilo više od toga , a možda oštetiti sjeme .
3 < p > Dopustismjesu sjediti na dvije minute . Živih sjeme će potonuti na dno blender i sjemenki koje nisu izvedive s plutaju na površini vode s pulpe . Izlijte loše sjeme i voće pulpe s vodom , zalivši polako tako da ne ometaju sjeme na dnu .
4 < p > Isperite dobro sjeme off , prenositi ih na papirnati ručnik , i širiti ih koliko je god moguće . Stavite ručnik na tanjur i stavite ga na suncu .
5 < p > Neka sjeme suho . Količina vremena koje je potrebno ovisi o vlažnosti i veličini sjemena . Vi ćete znati da su dovoljno suhe kad više ne drže zajedno .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1016132941.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.