Različite vrste Zoysia Grass

Zoysia trava jerodom toplo sezona trava Kine , Japana i drugih područja jugoistočne Azije . Trava jeSOD - formiranje trajnica koja se širi iz rizoma i stolona . Zoysia trava je među prvim trave do zelene u proljeće . Postoje različite vrste Zoysia trave koji se razlikuju po svojoj teksturi i krutosti plojkama . Zoysia trava je dobro prilagođen raste duž Atlantika i Zaljeva obale u Sjedinjenim Američkim Državama .
Zoysia Japonica pregled

Zoysia japonica uveden u SAD- u 1895.Raznolikost je također spominju kao korejski ili Japanski travnjak trava i više je hladna tolerantniji od drugih Zoysia sorti . Zoysia japonica ima grublji teksture od ostalih glavnih vrsta Zoysia i jedina je sorta koja je lako uspostaviti sa sjemenom . Vlati trave su malo dlakavi isvijetle zelene boje . Trava promjene izrazitu slamnate boje tijekom mirovanja ili sezonske suše .
Zoysia Matrella pregled

Zoysia matrella jerodom iz Manile , a uveden je u SAD- u 1911.sorte je uglavnomtropska i suptropska trave , ali je lako rasti i daleko na sjeveru u Sjedinjenim Američkim Državama kao Connecticutu . Zoysia matrella uspijeva u područjima umjerene hlada i čini tešku prostirku kada se uzgaja na suncu. Trava oštro je istaknuo , uske , žilav oštrice . Zoysia matrella zadržava bujnu zelenu boju tijekom cijele godine u tropskim vremenskim uvjetima , ali se pretvara smeđe u hladnijim područjima nakon teških mrazeva . Trava ostaje uspavan do kasnog proljeća . Zoysia matrella ima spor stopu osnivanja , a najbolje je propagirao s grančica .
Zoysia tenuifolia

Zoysia tenuifolia ima najfinije teksture među svim Zoysia sorti s kratkom , u redu , žilav oštrice koje rastu u obliku mekani , debeli trke . Sorta ima vrlo spor rast i obično se koristi kao pokrovnost . Zoysia tenuifolia je također spominju kao korejski baršun trave i propagira čepovima i sjemenkama . Trava ima jedinstvenu mounding ili grudanja izgled i obično ostavlja na miru da zadrži svoj ​​prirodni izgled . Zoysia tenuifolia ima dobru nijansu toleranciju i tamno zelenu boju . Trava jepopularan izbor u orijentalnim vrtovima , ribnjak banaka i rock vrtove .

Što uzrokuje Strawberry ostavlja se smeđa

? Jagode biljke mogu biti napadnuti od nekoliko bolesti i štetnika , aneke od njih mogu uzrokovati Browning lišće . Neki od njih nisu štetni za biljke u dugom roku , ali može smanjiti rast i proizvodnju voća . Ostali uzroci smeđe lišće na biljkama ja

Více >