Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj rajčice >> Content

Koje vrste tekućine utječu na rast biljaka

? < P > Biljke je potrebno tekućine u obliku vode za život , kao i samo o sve druge životne oblike na Zemlji . Međutim , voda također nosač za mnoge elemente koje je potrebno za rast biljke , i svaki od elemenata utječe na biljke drugačije . Naravno , postoje tisuće tekućine , ali postoji samonekoliko koji se odnose na redovite biljnog života .
Voda < p > Voda je neophodna kako bi se biljka život , budući da je 90 posto biljke . Ako nema vode u tlu korijenje da apsorbiraju , tadabiljka će početi sušiti i isušiti . Neke biljke imaju pohranu materijala , kao što su žarulje i rizoma , u svojim korijenima , koji će drže vodu duže od jednostavnih korijena . Ostale biljke , kao što su drveća , imaju korijene koji sežu duboko u zemlju i izvući vodu od tamo . Morate znatifizička struktura vaše biljke je navijali sustav znati kako najbolje primijeniti vode u tlu .
Tekuće gnojivo pregled < p > Odživot biljke podržava vodom , iakobiljka je sjedio u tlu , bez vlage ,tlo se neće objaviti svoje hranjive tvari . Nakon vremena , hranjive tvari u tlu se isprazne ako se ne nadomješta se novim zemljom ili kompostom . Tekuća gnojiva otapa hranjive tvari i čini ih dostupnim za biljke korijena odmah . Tipovi tekućeg gnojiva rasponu od jednostavnih kompost čaj do komercijalnih pripravaka s određenim hranjivim tvarima .
Soda za pečenje , ulje i voda pregled < p >Mješavina sode bikarbone , ulja i voda jejednostavna fungicid i tlo alkalinizer . Kadsode bikarbone drži biljaka uz pomoć ulja , ona ubija svaku gljiva raste na površini biljke . Kiša Pere iz lišća , tako da ćete ga morati ponovo redovito za to biti djelotvoran . Postojinekoliko drugih spojeva koji rade čak i bolje , ali nisu toliko dostupni : amonijevog bikarbonata ili kalij bikarbonata . Oni također djeluju kao gnojiva za biljke koje opskrbljuje dušik i kalij kao nusproizvoda .
Epsom soli mješavini /voda

Epsom soli sukombinacija magnezija i sumpora , ili magnezijev sulfat . Magnezij jevažan nutrijent za biljke , a sumpor pomaže zakiseliti tlo . Ako imate citrusa biljke , ruža ili čak rajčice ,dodatak nekih Epsom soli otopi u vodi će im dati poticaj rasta u pored svoje redovite gnojiva .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tomatoes/1016133153.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.