Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj rajčice >> Content

Kako oploditi rajčica s listova čaja

< p > Većina vrtlara su svjesni da sušeno lišće sukorisna komponenta u kompost Pile i mogu se usitniti u obliku svjetlo i pahuljasto malča za vrt kreveta . Međutim , relativno malo čine logičnu skok između lišća oni ' raked s travnjaka i lišća koje je napravio svoju šalicu čaja . Koristi se listići čaja sadrže dušik, fosfor i kalij , ista tri hranjive tvari u kombinaciji kako bi komercijalnih gnojiva . Čaj Listovi su također blago kisela , što ih čini posebno prilagođen za korištenje s rajčicom . Pregled, što vam je potrebno
list pan
čajnik
composter
Upute < br > 1 < p > napraviti čaj kao i obično s vrećice čaja ili labave čaj lišća . Spremi lišće kada završite .
2 < p > Osušitečaj lišća temeljito prije nego stavljajući ih u svom vrtu , bilo ih širi na pleh da se osuši na zraku za dan ili dva ili po pečenja u jedva toploj pećnici . To sprječava kalup , koji može imati neželjene posljedice u vrtu .
3 < p > Posao čaj lišća u tlo blizu, ali ne izravno okolo , rajčice . To jetehnika zvana " side -dressing ", koji omogućuje rajčice za pristup hranjivim tvarima koje su im potrebne , bez rizika od njih štetno po slučajnog kontakta ili prevelikoj količini čaja .
4 < p > popratne haljina svoje biljaka rajčice jednom na početku sezone , a opet kad počnu voća .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tomatoes/1016133225.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.