Što čini Rajčice blijed

?

Rajčice su jedan od najčešće uzgajaju povrće kod kuće , dijelom jer su smatrali relativno povrće niske održavanja . Ipak , njihova se niska održavanje ne bi ih imuni na štete nastale od prirodnih uvjeta kao što su ekstremne promjene temperature . Neuspjeh bi zaštitili svoje biljke rajčice iz takvih uvjeta može dovesti do loše kvalitete prinos plodova doći vrijeme žetve . Pregled, rajčica i temperature pregled

Od povrća , rajčice su jedna odnajviše osjetljivi na temperaturu , osobito niske temperature , Rajčice su izvorno porijeklom iz Južne Amerike , a iako su im narasla gotovo svugdje u svijetu i danas , još uvijek su osjetljivi na ekstremne hladnoće . Niske temperature pretvoriti prirodne šećere u rajčice škroba . Osim toga , hladnije temperature proširiti vode na unutarnjoj strani rajčice , mijenja teksturu nepovratno . To je razlog zašto stručnjaci uvijek upozoravaju na spremanje rajčice u hladnjaku .
Izbjegavanje blijed Rajčice

Kako bi izbjegli blijed rajčice na trsu , malč svoje biljaka rajčice s Sphagnum tresetnica posredovati ekstremno pomaci u temperaturi . Ako počnete vaše biljke rajčice u zatvorenom prostoru prije presađivanja vani, držati ih na temperaturama između 60 i 70 stupnjeva celzijusa u svako doba . Pad cvijet , a kasnije u sezoni , pad voće indicija dabiljka rajčice pretrpio štetu zbog niskim temperaturama , pa ako primijetite bilo koji od ovih simptoma , možda ćete morati poduzeti korake kako bi zaštitili svoje rajčice tijekom zime ili postrojenja više zimu sorte .
Uočitiblijed rajčice pregled

Većina ljubitelja rajčice su vjerojatno imali iskustvo kupnje rajčice iz trgovine samo da bi ga pronašli blijed na unutarnjoj , Kako bi to izbjegli razočaranje , uhvatite rajčica prije nego što ga kupite i provjeriti njezinu čvrstoću . Ako je koža rajčice ima neki daju i ne osjeća čvrsta , šanse su dobre da će biti blijed na iznutra i trebali kupiti još jedan umjesto. Također smatra da je obavijestila radnju koju imaju blijed rajčice na polici .
Ostala razmatranja

Ako često problema s blijed domaćim rajčicama , nemojte odmah pretpostaviti da ne možete rasti rajčice u vašoj klimi . Problem s mraz oštećene biljke rajčice nije temperatura sama, aliinterakcija temperature vani s određenom sorte koju koristite . Dobra alternativa , dakle, da se posavjetuje rasadnika ili pogledati online ili mail kako bi biljka trgovinama kako bi dostupnosti sorti rajčice koje su više dobro prilagođen za najnižim zimskim temperaturama svoj ​​zemljopisni područja .

Zašto su moje rajčice Cvijeće truli

? Rajčica biljke sutoplo vrijeme povrće koje se može lako naglasio kada je predmet fluktuacijama u uvjetima uzgoja . Određena razina temperature , vlažnosti i navodnjavanje će izazvati cvijeće na rajčice postrojenja umrijeti i istrunuti . U drugim s

Více >