Prirodni lijekovi za crne točke na rajčice

Rajčica biljke sutoplo - vremenske povrće koje može biti osjetljiv na infekcije bolesti u toplim , vlažnim temperaturama u ljetnim mjesecima . Nekoliko vrsta infekcija će se proizvoditi crne mrlje na rajčice postrojenja . Dijagnosticiranje uzroka crnih mrlja na rajčice postrojenja omogućit će vam odrediti odgovarajuću prirodni lijek - ako postoji - za mjesta
Blossom Kraj Rot

Blossom end rot će se pojaviti na cvijetu . kraj rajčice . Oni će se pojaviti najprije kao preplanuo , suzne lezija koja će s vremenom potamnjeti na crno , kožnate flaster , koji se može širiti zaraziti ostatak rajčice . Priuštite cvijeta end trulež održavanjem redoviti raspored navodnjavanja . Odmah skinite potlačenog voće , i raspolagati njime ispravno .
Rajčice uočena Hoćeš pregled

Rajčica uočio hoćeš će proizvoditi tamno smeđe , crne i grimizno obojene pjege i mrlje na lišću rajčice biljka . To se može proširiti na stabljike biljke . Tijekom vremena ,cijela biljka će postati ožalošćene i da će pokazati znakove uvenuća . Ne postoji tretman za pjegavi hoćeš . Uklonite potlačeni biljke odmah , a ne kompost biljku .
Rane snijeti

Rano kvariti proizvodi smeđe do crne mrlje s ciljanom poput uzorak koncentričnih prstenova na lišće biljke rajčice . Ako se ne liječi , bolest će također utjecati nastabljike i plod rajčice postrojenja . Listovi će žuta i ispustite kada su umrli . Liječenje zahtijeva od vas da se iskorijeni bilo potlačenog dio biljke i raspolagati biljke . Uklanjanje dodatni biljnog otpada i organski materijal može spriječitiširenje i razvoj ranog snijeti .
Smrad bugovi

smrad bugovi napadaju plod biljke rajčice . Hrane se nektarom od voća stanica , i proizvoditi male, tamne rupe i krugove na plod . Tamne mrlje su prstenom s lakšim discoloured području koje je brončana u boji i teško teksturom . Područje će ostati požutjele i tamno čak i nakonvoće je zrelo . Područje od mjesta će biti porozan i bijela iznutra i ostat će teško čak i nakonrajčice potpuno zrela . Priuštite smrad bugova pomoću prirodnog pesticida na voće , kao što su Neem ulje sprej . Pljusak jednom svaki tjedan za teške zaraženosti i opet nakon jakih kiša .

Jesu li ' Rutgers ' Rajčice ustvrditi

?Experiment Station Rutgers u New Jersey uveo Rutgers rajčice u 1934 za komercijalnu uporabu . Od tada ,izvorni soj je doživjela više uzgoj razviti više otporne na bolesti rajčice, koja se zove Rutgers Poboljšana . Rutgers rajčica više ne koristi

Více >