Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj rajčice >> Content

Rajčica i Mrtvi Cvijeće

< p > Rajčice su tople vremenske povrće koje cvjetaju i zatim postavite voća . Obično se uzgaja u kućnim vrtovima u krevetima iu spremnicima , cvjetovi rajčice će otpasti ili umrijeti prerano zbog različitih razloga . Većina uzroka pada cvijeta rajčice suposljedica stresnim uvjetima uzgoja , uključujući temperaturu i navodnjavanje . Screenshot visoke temperature
< p > Ekstremno visoke temperature te preko 90 stupnjeva celzijusa - uzrokovat će cvijeće na rajčice postrojenja umrijeti i otpasti . To jesimptom stresa kojibiljka doživljava . Zbog ovog dodatnog stresa , biljke rajčice su očuvanje energije ubijajući cvjetovi na biljke , tako da oni ne proizvode voćebiljka ne vjerujem da može izdržati .
Cool Vremenska prognoza pregled < p > Ranije u sezoni , ili kada postojinagli hladni čarolija u vašoj regiji , cvjetovi rajčice umrijet će i otpasti kao reakcija na hladnije temperature . Na početku sezone , ovo je najvjerojatnijeposljedica hladnim noćnim temperaturama koje su ispod 55 F. U slučaju iznenadnog hladnog čarolija ,cvijet rajčice će otpasti uslijed šoka u sustavu elektrane . Pregled razine
Vlaga
< p > Visoka vlažnost će uzrokovati pelud u cvjetovima postati ljepljiva i ljepljiv . Kao rezultat toga , cvijeće neće biti u mogućnosti da opraši . Osim stresa koji uzrokuje visoka vlažnost biljkama rajčice ,nemogućnost oprašuju cvijeće će uzrokovati cvjetovi umrijeti i otpasti . Tijekom vremena ,biljka rajčice osvježit će ove cvjetove proizvodnjom nove cvjetove .
Oprašivanje
< p > Tomato Cvjetovi su muško ili žensko , a njihova primarna svrha je da oprašuju , a za ženski cvijeća , proizvodnju rajčice . Ako su cvjetovi na biljci rajčice ostati UN - oprašuju , cvjetovi će otpasti s vremenom kako su zamijenjeni novijim cvijeća . U slučaju muških cvjetova , cvjetovi će otpasti čak i nakon što su oprašuju ženski cvijet .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tomatoes/1016133381.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.