Da li Rajčice poput Sweet ili kisela tla

?

tip tla koristi rasti rajčice rijetko utječe na okus . Kiselo tlo je idealno za uzgoj rajčica , atip tla ne utječe na okus . Još uvijek možete očekivati ​​slatko voće s rajčice uzgajaju u kiselom tlu .
Tla pH pregled

idealni pH tla za uzgoj rajčica je između 5,5 i 6,8 . Tlo u tom rasponu je blago kisela . Ispitivanje tla prije sadnje rajčice jedobra ideja , kako bi bili sigurnitlo unutar tog raspona . Kupnja at-home testiranje kit ili se obratite lokalnoj produžetak ured za obavljanje analize tla .
Prednosti Screenshot

Rajčica je potrebno hranjive tvari kao što su kalij , dušik i fosfor , kako bi se proizvoditi u izobilju voća . Oni mogu apsorbirati ove hranjive tvari najbolje kada je tlo kiselo nego slatko. Dodaj gnojivo , ako vaše biljke izgledaju kunjati ili početi proizvoditi manje od prosječnih voća .
Sunshine

Rajčica je zapravo postali slatki zbog primanja adekvatne suncu . Sunčevo svjetlo uzrokuje kemijske reakcije za koje proizvodi prirodne šećere . Najmanje šest sati punog sunca su potrebni svaki dan za većinu sorti ; Međutim , neke vrste višnje rajčice može proizvesti plodove sa samo četiri sata sunca svaki dan .

Beefmaster & Betterboy Rajčice

Iz godine u godinu , američki vrtlari rasti više rajčice od bilo kojeg drugog povrća . Popularnost rajčice u vrtu i ne čudi , s mnogo sorti rajčice dostupne s nevjerojatnim nizom voćnih boja , oblika i veličina . Hibridni rajčice, kao što Beefmaster

Více >