Hoće klora Hurt Moje rajčice

?

rajčice biljke zahtijevaju redovito navodnjavanje uspješno raste u kućnom vrtu . Neredovito ili loše za navodnjavanje će uzrokovati stres za biljke , smanjuje proizvodnju rajčice i ostavljajući ga više osjetljiv na bolesti i infekcije . Kvaliteta vode koja se koristi na rajčice će utjecati na njegov rast i razvoj . Klorirana voda nije zdrava za biljke rajčice . Screenshot Korištenje klorirane vode pregled

Korištenje kloriranu vodu ili vodu koja ima previsok sa sadržajem klora može uzrokovati štetu na biljkama rajčice . Ako je nastavljeno tijekom duljeg perioda , klor može dovesti do smrti biljke . Klorirana voda ima previsok kemijskog sadržaja koji će se koristiti dosljedno za zalijevanje biljaka rajčice . Klor će utjecati na količinu vode apsorbira , kao i biljke prehrambene razvoja .
Voda Ispitivanje pregled

količina klora u svom vode može se mjeriti s ispitivanja vode kit , dostupni u većini hardvera ili vrt trgovaca . Ako koristite vodu koja je jako klorirana , kao što bazenske vode , prestati odmah . Ako koristite neobrađeni podzemene vode , testirati ga na razinu klora . Kao što je dobro , voda redovito dostupne putem vašeg slavina često klorirana . Testirajte ga .
Smanjenje sadržaja klora pregled

Filter se može postaviti u svoj ​​dom cjelokupnog vodoopskrbnog sustava . To može biti u rasponu od relativno jeftinih filtera do viših razreda one koji će zahtijevati profesionalnu instalaciju . Jednostavna metoda za smanjenje klora sadržaj je napustiti vodu stoji otvoren preko noći . To će omogućitiklora u vodi za trošiti .
Znakovi oštećenja Netlogu

Znaci klora oštećenja biljke rajčice su venuća i yellowing lišće , i usporavanja rasta . Mlade biljke rajčice su više osjetljiv na oštećenja klora , jer oni nisu kao jednogodišnja . Klor šteta može razvitak i rast biljke rajčice tako teško da se ne može proizvoditi cvijeće ili set voće . Tijekom vremena , nastavio izlaganje klora će izazvati smrt biljke rajčice .

Vorherige Seite

No

Prirodni fungicida Sprejevi za Tomatoes

Uzgoj rajčice daje nagrada voća za salate , umake i brojnih jela . Insekata i bolesti napadaju rajčice . Ti problemi zahtijevaju insekticida i fungicida . Mnoge prirodne fungicidi su alternative sintetskim rješenjima . Pregled, rajčice Bolesti pregle

Více >