Najjeftinije rajčice Kavezi

Rajčice od veličine trešnje do divova potrebna podrška jer plodovi rastu u punoj veličini kako bi se spriječilo razbijanje loze i čuvati voće izvan zemlje gdje se može istrunuti . Nešto kao jednostavan kao ograde može pružiti podršku za teške loze rajčice , ali mobilni kavez se mogu upotrijebiti u sredini u vrtu ili polju , manje rade i proizvode više voća , prema Mississippi State University savjetodavnu službu . Metalni kavezi

metalni kavezi rajčice imaju tri podrške šipke s prstenovima raspoređeni u razmacima oko njih . Gurnuo u tlu oko biljke rajčice , kada je mlada , loza se naslonio na vrhu kaveza prstenova kaobiljka raste . Njihova potpora drži rajčice prljavštinu i vinove loze od pucanja pod težinom dozrijevanje voća . Oni su jednostavni za korištenje , ponovno koristiti i relativno jeftini . Domaći kavezi mogu biti izrađene od jeftinog betona pojačanje žice . Duljina 5 metara od 10 - gauge žice sa 6 - inčni otvora s kraja žičanim zajedno čini 18 - inčni promjer kavez 5 metara visok , pogodan za najviša rajčice postrojenja . Uklonite dijelove horizontalnih žica od dna 8 inča i usidriti okomite žice u zemlju . Kao što je rajčica raste , okrenuti loze natrag prema kavezu za podršku .
Drvenih kolaca

tri , 5 - noga 1 " drvene ulog potonuo oko rajčice postrojenja i vezao na vrhu napravitiučinkovit i jeftin kavez . Pričvrstite vijke ili čavala na daskama u razmaku 1 - noga i pokrenuti teške kabel oko njih kako bi prstenje . to podržava loze kao što su rastu . YouGrowGirl.com preporučuje da recikliraju stare najlonke ili najlon čarape po rezanje na trake i pomoću njih . Oni čine mekana, ne - štetnih rajčice veze . Kaobiljka rajčice raste veći , dodajte više prstenova za podršku vrhunske vinove loze . to sujeftini , prilagodljiv i može ponovno upotrijebiti rješenje za podršku svoje rajčice .
box Trellis

alat zgodan vrtlari može pretvoriti ravnu rešetka u box kavez za svoje rajčice s jeftinim drvenim letvama . To su za višekratnu upotrebu i preklopite za pohranu između sezona . Get četiri 8 - noga, jedan centimetar po 3 inča odbora za kutovima i dva 21 inčna ploča, dva 19 inčna ploča i dva 17 inčna ploča za prečke , kao i dva 20 inčna ploča za aparatić . Vijak 21 - , 19 - i 17 - inčne ploče s dugim daskama osimstopala , počevši od 7 centimetara od dna od 8 stopala nogu . To će učiniti dva kutom ljestve . Spojite ove ljestve zavrtanjem dva 20 - inčna aparatić na obje strane oko 30 centimetara od dna dugih dasaka . Postavite ove kaveza tijekom rajčice te ih pripremite po zakopavanja istakao udjele u blizini dna i čavlima ili ih uništava se sjenice nogama . Objesite loze preko prečke kako rastu . Kada ste spremni za spremanje , ukloniti jedan vijak iz svake brace dopustiti ljestve da fold zajedno .

Karakteristike crveno-žuto Parrot Tulip

lukovice tulipana voleduboko zastrašujući prije nego što su cvatu u proljetnim mjesecima . Lijepa Texas Flame papagaj tulipana ima pretežito žuti latica s pruge crveno . Identifikacija Za razliku od drugih tulipana , papiga tulipani su rese ili naz

Více >