Kako presaditi Peppersa

Peppers zahtijevaju dugo , toplo vegetacije do pune zrelosti . To je često potrebno za početak papar sadnica u zatvorenom prostoru u hladnijim podnebljima , onih s kratkim ljetima . Čak isvjetlo mraz može ubiti papar biljka . Cool tla također može naškoditi papar biljka ili usporiti rast , čak i ako nisu izloženi smrzavanju . Izbjegavajte ga presađivanje na otvorenom do poslijetla dosegne temperaturu od najmanje 65 stupnjeva celzijusa , ili obično oko dva tjedna nakon što je posljednji proljetni mraz u svojim area.Things morat ćete
lopatica
Prikazati više uputa
1

Postavite saksiji papar sadnice na otvorenom sedam do 14 dana prije planiranog datuma transplantacije . Stavite ih u zoni zaštićenog od jakih vjetrova , padalina i izravnoj sunčevoj svjetlosti , kao što se na natkrivenu terasu . Ovaj acclimates sadnice na vanjske uvjete .
2

Ostavite biljke na otvorenom za četiri sata tijekom dana za prva dva dana . Postupno povećanje vremena provedenog na otvorenom , a također povećava izloženost suncu svaki dan dok se paprike preostalih izvana od sunca do sunca dolje .
3

Pripremite pune sunca sadnju krevet prije presađivanja . Do tla , navijanjem top 6-8 cm od tla .
4

kopaju rupe za sadnju u vrtu s lopaticom na istoj dubini kao i papar u loncu . Prostor rupe 15 cm, osim u nizu i prostor su redovi najmanje 18 inča apart .
5

Stavite ruku na vrhu sadnica lonac spaprom matičnih strše između prstiju . Okrenite lonac naopako u ruci i stisnuti pota strane lagano do biljke i tla izvucite .
6

Postavite papar biljka u pripremljenu rupu , tako da je na istoj dubini je bio na u sadnica pot . Ispunite rupe s tla i firma površine tla oko debla s dlanu .
7

Voda papar biljke odmah nakon presađivanja , tako da je tlo slegne oko korijena i biljke brz pristup vlage . Paprike možda hoćeš nešto slijedi presađivanje , ali razmetati se opet u dva do tri dana.

Kako rastu Chayotes

Chayote ( Sechium edule ) ,povrća usjeva također poznat kao povrće kruške , mirliton ili Chaco , bio je prvi kultivirali Asteci i još uvijek se uzgaja u Meksiku i danas . Chayote jetropska trajnica loze koja živi do 10 godina . To je brzo ubio mraz i

Více >