Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Osnove >> Content

Kako odabrati Sweet Juniper

Sweet borovica jebobica naći na zimzelen grm i drveća . Bobice sazrijevati nakon sazrijevanja za dvije ili tri godine . Tijekom tog vremena , bobice okrenuti od zelene grudva obložena u bijelom filmu zvanom cvatu , na plavkasto - ljubičasta bobica s vrlo jak miris i okus . Bobice se koriste kako bi gin , popularno alkoholno piće . Oni se također koriste za okus europskih jela , kako bi Pickle meso i povrće , a kao biljni lijek . To je ono što vam je potrebno Srpski platnu ili platnenu vreću veći dovoljno držati bobice
Basket ( u mjestu vreći , po želji )
Screen ili ravnu površinu Screenshot, pamuk ili platno
< br > Prikaži više uputa
1

Pick bobica smreke u odgovarajuće vrijeme . Juniper bobice su najbolje pokupili na kraju ljeta , kada su zrelog , kao što su bobice su na vrhuncu u ovo doba godine .
2

Potražite zrelih borovice grmlju . Oni se nalaze u Europi i Sjevernoj Americi , na suhom, kamenitom tlu i sunčanim podnebljima . Potražite bobicama smješten između zeleno lišće , sa srebrnim , sive ili plave nijanse .
3

Pronađite bobice na stabla ili grma . To su plavkasto- ljubičaste bobice koje imaju malo ili nimalo procvate premaz na njima . Pažljivo shvatiti bobice i nježno ih povucite od smreke grma .
4

Postavite bobice nježno u vreću ili košaru , kako bi se spriječilo bobice od pucanja ili modrice .
5 < p > Položite pokupila bobice na zaslonu ili ravnu površinu koja je prekrivena s pamuk ili platno . Postavite bobice na zaslonu ili ravnu površinu na suncu da se osuši bobice za korištenje . Dajte im suhi dok bobice nisu više vlažna .
6

Spremite bobice u čvrsto zatvorenoj posudi . Stavite posudu na suhom mjestu na sobnoj temperaturi .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1016025809.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.