Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Osnove >> Content

Što jebiljni Isparivač

?Niz različitih biljaka udahnuti primati svoje pozitivne osobine , ali pušenje bilja stvara štetne nusprodukte zbog izgaranja herb.The zdravije i sigurnije alternative koristi biljni isparivač . Ovi uređaji omogućuju korisniku da udahne sve ljekovite spojeve biljke bez dima . Kako Isparivači rad

Isparivači rad zagrijavanjem biljka s toplom zraku tik ispod njegova sagorijevanja level.The biljka je eterična ulja počinju kuhati i aktivnih sastojaka u eteričnim uljima se pretvorio u plin , ili pare , koji se tada inhalira . Isparavanja temperature variraju za različite bilja i općenito spadaju u jednu od tri kategorije : od niskih temperatura bilja kao što su krunica , kamilice i kadulje isparile do 302 stupnjeva celzijusa ; Srednja temperatura biljke poput Damiana , crvena i bodljikavim maka i ginko isparavati pri temperaturama do 347 stupnjeva , a visoke temperature bilja kao što su kava kava , sladića i hmelja isparavati do 392 stupnjeva .
Vapor vs . Dim

Ovisno o biljnom isparivač koristi , štetnih toksina i nusprodukata dima , uključujući i naftalin, benzen , toluen , uvelike smanjiti ili ukloniti . Manje toksina jednaka manje iritacija grla tako da korisnik može držati pare u plućima više omogućujući apsorpciju aktivnih sastojaka . Osim toga , manje biljka je potrebna jer se ne izgorio

Grijanje Metode

Biljni isparivači koriste dvije vrste načina grijanja za stvaranje pare: . Konvekcija i provođenje . Vodljivosti topline isparivači biljka izravnim kontaktom pomoću grijač koji prenose toplinu na kakvim grijanje element dotakne . Konvekcijski isparivači su dizajnirani za korištenje toplog zraka za zagrijavanje je biljka eterična ulja na željenu temperaturu . Kondukcija biljni isparivači su uglavnom jeftiniji i jednostavniji u dizajnu , ali manje učinkovita . Konvekcijom isparivači zagrijavanje biljnog materijala ravnomjernije bolju kontrolu temperature .
Različite vrste

balon stilu isparivač jenajučinkovitiji vrsta isparivač koji automatski zagrijava bilje ravnomjerno na savršenoj temperaturi i šalje pare na balon stilu komori . Neki modeli omogućujubalon odvojiti , čime korisnik slobodu da hodaju okolo s parama . Izravni Inhae isparivači daju osvježavajućeg pare jer ne miješati s kisikom prije nego se inhaliraju . Međutim , pronalaženje odgovarajućih udisanje tehnici temperatura je bitna i različita za svakog korisnika . Netko tko udahne polako ne zahtijevaju toliko topli zrak , jertoplina je u kontaktu s biljka za duži vremenski period , dok netko tko ima kratke dimova treba više topline , jerbiljka nije u dodiru s toplim zrakom za dugo . Prijenosni isparivači su prikladne za putovanja jer su dovoljno mali da stane u džep ili torbicu i koristiti bilo punjivu bateriju ili lakši kao izvor grijanja .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1016025917.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.