Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Osnove >> Content

Spade Oblikovani Bilje

Bilje sučest sastojak u mnogim kuhanje projekata . Oni su jestive biljke čije lišće , mljevene ili suši dodati okus na široku lepezu jela . Možete prepoznati različite biljke po svome ukusu , mirisu i izgledu . Neke biljke imaju jedinstveno u obliku lišća , poput lopata oblika . Iako pik - u obliku bilja zajednički nastup , njihove koristi i okusi nisu svi isti . Riba Mint

Riba mint jesvijetle zeleno bilje karakterizira nešto kiselo i ribe poput okusa . Riba odlicno se najčešće nalaze u vijetnamske kuhinje . Drugo ime za pik - u obliku biljke je Rau diep Ca . Vijetnamski bilje obično se poslužuje svježa i sirovina na posebnoj pločici od glavnih jela . Cijele grančice bilja kao što su riba mente su raspoređeni sa salatom , krastavcima i drugim prilogom . Ljudi jedu u vijetnamske stolom može pokupiti lišće dodati svojim obrocima .
Origano

Origano jebiljka koja jepopularan izbor za mediteranska jela na . Biljka je pik - u obliku listovi su tamnozeleni , nejasni i priključen na trgu stabljike . Origano ima jak i začinjen okus . Kupite je bilo svježe ili sušeno . Herb vrtlari cijeniti mogućnost Ova višegodišnja biljka da raste lako u većini klime . Koristite origano i kao začin i kao ukras . To je često u zabludi za mažuran , biljka koja je prepoznatljiva po ovalnog oblika lišća .
Bosiljak

Bosiljak jezajednička kuhinja biljka koristi u raznih jela . Postoji više vrsta bosiljka . Bosiljak je poznat po svojim nježnim Spade u obliku lišća . To je svjetlo i sladak okus koji je sličan sladića . Svestran okus bosiljka činibiljka prikladna za korištenje u desertima , kao i drugim jelima . Njegova nježna zelena boja i jedinstven okus ga razlikuje od drugih vrsta bosiljka .
Matičnjak

Matičnjak pripada metvice obitelji . To je prepoznatljiva po lopatu u obliku lišća koje su prisutne na krugu postrojenja godine . Ovi listovi objaviti ugodan limuna nalik miris kad god se dotaknu ili poremećen . Vrtlari vrijednost biljku po svojoj sposobnosti da privuče pčele oprašuju druge biljke . Matičnjak lišće se bere za salate, čajevi , marinade , ocat miješa i jela za kuhanje .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1016108294.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.