Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Osnove >> Content

Kvasac Killing Bilje

kvasac poput gljiva candida živi u različitim dijelovima tijela , a obično ne podići bilo razloga za zabrinutost . Kada raste označen , međutim , može dovesti u infekcija vagine i usta , probavnom traktu . Out - of - kontrole rasta Candida cijelom tijelu je prstima kao okidač za širok raspon uvjeta , ali znanstveni dokazi ne podržava tu ideju . Ako imaju tendenciju da se razvije infekcija vezanih uz kvasca , mnogi biljni tretmani su pokazali antifungalna svojstva i uzimajući ih , zajedno s drugim mjerama , može smanjiti rizik od i liječiti kvasac vezane infekcije . Bilja koji sadrže berberine

bilja koji sadrže berberine imaju dugu povijest korištenja u kineskoj medicini za liječenje bakterijskih , gljivičnih i virusnih infekcija . Naturopatskom liječnik i autor Stephen C. Byrnes , preporuča korištenje berberine sadrže bilja kao što su goldenseal , žutika i Oregon grožđa korijena ubiti candida gljivice . On napominje da su ove biljke i stimuliraju imunološki sustav , koji će pomoći u zaštiti tijela od gljivičnih infekcija . Goldenseal može iritirati jetru ako se veći , a time i on preporučuje obustavu dodatak sedam dana svaka dva tjedna .
Timijan

studija u lipnju 2010 pitanje " Planta Medica " pogledao učinaka majčine dušice na različitim izoliranih bakterija i gljivica uključujući candide . Utvrdio naći eterična ulja, prisutnog u ovom bilje poremetio staničnu membranu plazmi ove gljiva , što dovodi do smrti stanice . Istraživači su zaključili timijan može imati vrijednost kao ljekovita za liječenje gljivičnih infekcija .
Češnjak

Češnjak je pokazala antifungalna svojstva izvješća Sveučilištu Maryland Medical Center , koji navodi ga kao predložen biljni tretman za Candida infekcija . Možete ga uzeti u obliku dodatka ili jesti jedan ili dva češnja dnevno . Ako uzimanje dodataka , Byrnes preporuča enteralnu obložene kapsule, koje osiguravajučešnjak neće dobiti ispusti do crijeva , gdje je veći dio candide boravi.
Hopseed

Južnoafrička biljka Dodonaea viskoza , također poznat kao hopseed , pokazao je snažnu akciju protiv candida gljivice . Studija objavljena u lipnju 2008 pitanje u " Journal of Ethnopharmacology " pogledao učinaka hopseed Candidom soja sa HIV pacijenata , koji su često pate usmene gljivične infekcije , pacijenti ne HIV-a i pritisak se obično koristi u kontrolama . Istraživači su ispitali djelovanje zajedničkih antimikrobnih lijekova triclosan i klorheksidin glukonat uključene u vodama za usta za liječenje oralne infekcije kvasac . Rezultati su pokazali hopseed učinkovitije ubio candida od tih često korištenih tvari .
Ostali Preporučeni Bilje

drugih biljaka koje su pokazali antifungalna svojstva uključuje cimet , Pau d' Arco i Echinacea sok . Ako liječenje usmeni gljivične infekcije ,University of Maryland Medical Center također sugerira ulje čajevca i šipak , kao što su pokazale učinkovitost protiv gljivica u studiju .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1016108357.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.