Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Osnove >> Content

Što ježivot Valerian Root i koliko dugo to ostati u tijelu ?

Valerijana jecvatnje Europska trajnica koja naraste do 2 metra i stavlja kišobran mirisnog sitnim roza , lavande ili bijelim cvjetovima u ljetnim mjesecima . On je istakao tamno zeleno lišće i korijenje sivkasto koji nemaju miris kada svježe , ali razviti prilično neugodan miris kad se osuši . To je bio korišten kao pomoć za spavanje i anksioznost lijek od najmanjedrugo stoljeće AD Valeriana officinalis je biljka je latinski naziv . Valerijana svježe ili sušeno

Valerijana korijen se prodaje kao tinkture i ekstrakti tekućine -praškasti korijena je dostupan u oba tableta i kapsula . Čaj je napravio izlijevanjem kipuće vode preko osušenog korijena i omogućuje skuhati u odstoji 5 do 10 minuta . Svježe korijeni su u stisci s njihovog soka bi ekstrakti i tinkture i korijeni mogu također biti liofilizirano , kako bi ih mogli koristiti u obliku praška . Biljka se suši ili se koristi svježe , a neki travari kažu svoje najveće prehrambene korist je u svježem obliku .

Koristi Valerian

Valerian korijena jetradicionalni biljni lijek za poremećaji spavanja, anksioznost , depresija , glavobolje, rad srca nepravilnosti i jitteriness i drhtanje . Prema Sveučilištu Maryland Medical Center , istraživači vjeruju odoljen ima blaži učinak od lijekova na recept poput Valiuma i Xanaxa . Biljka potiče rast od kemikalija u mozgu zove gama aminomaslačnom koji pomaže da se osloboditi tjeskobe i reguliraju živčane stanice . Nacionalni centar za komplementarne i alternativne medicine je proučavanje učinaka Valerijana je ostarijim osobama i osobama s Parkinsonovom bolesti . NCCAM kaže valerijane pojavljuje za ublažavanje nesanice , ali više testiranje je potrebno za druge učinke .
Valerijana je Effect je Kumulativni

Valerijana korijen ne može imati neposredan učinak kada prvi poduzeti . To se općenito ne smatrajednom dozom lijeka . Neki ljudi smatraju da počne za ublažavanje simptoma nakon nekoliko tjedana ili mjesec dana korištenja . To pokazuje dabiljka ostaje u tijelu za neko vrijeme , kao njezini učinci pojavljuju se kumulativno . Nema definitivne studije su utvrdili zašto neki koji uzeti valerijanov obavijest poboljšanje na jednom, a drugi ga vide s vremenom . No, zdravstveni praktičari obično zagovaraju kratkoročnu uporabu u trajanju do šest tjedana , uzpostupno sužava off prestati uzimati bilje , u skladu sa University of Maryland Medical Center .

Valerijana opreza
< br >

njemačka vlada povjerenstvo koje regulira bilje odobrila odoljen kao blagi sedativ . Savezno ministarstvo poljoprivrede , kaže da se općenito smatra sigurnom , ili GRAS . U principu , valerijane ne uzrokuje ovisnost ili nuspojave , ali uvijek postoje iznimke i to jedobra ideja da provjerite sa svojim liječnikom prije uzimanja . Biljka čini se povećati učinak drugih sedativa , uključujući alkohol i anestezije . To može biti nesigurno poduzeti prije operacije . Ona ima potencijalne interakcije s antihistaminicima i statina koji se koriste za snižavanje krvnog tlaka . Trudnice i dojilje ne smiju uzimati odoljen - nije pokazala štetne učinke na razvoj fetusa , ali uvjerljivih rezultati će zahtijevati više testiranja

.
od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1016108416.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.