Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Osnove >> Content

Koje biljke imaju THC u njima ?

THC , također poznat kao delta-9 -tetrahidrokanabinol , jepsihoaktivna tvar pronađena samo u biljku marihuane . Marihuana biljke , ili kanabis , sadrži više od 60 pojedinačnih kanabinoidne spojeve ; Međutim , samo THC ima psihoaktivnih učinak kada proguta . Iako je marihuanaRaspored sam droga u Sjedinjenim Državama , od 2010 , 14 država iDistrict of Columbia su odobreni medicinsku marihuanu za korisnike s kroničnim bolestima . Marihuana Povijest

Marihuana jejedina biljka na svijetu s THC spoja. Konzumacija marihuane datira 6000 g.pr.Kr. u Kini , gdje se koristi sjeme ove biljke za hranu . Time Magazine tvrdi da marihuana se koristi u zdravstvene svrhe od 2737 godina prije Krista ; Međutim , svaki zabilježio je civilizacija koriste marihuanu u medicinske i druge svrhe .
Uzgoj informacije

Kanabis je u mogućnosti da se uzgaja u gotovo bilo koji tip klime , što je dovelo na jednom od svojih brojnih imena ulica , korova . Marihuana biljke dolaze u muških i ženskih dizajna . Ženski marihuana biljke cvatu cvjetnih pupova , gdje smole žlijezde stvaraju THC akocvijet nije oprašuju muških biljaka . Muški marihuana biljke se obično koriste za konoplje , jake industrijske nusprodukt marihuane biljke . Marihuana može se uzgajati na otvorenom , kao iu zatvorenim rastu kućama ; Međutim ,potenciju THC razvila unutar postrojenja izravno je povezana s količinom sunčeve svjetlostibiljka primi , kao i vrsti tla , a kad su cvjetni pupoljci beru .
Što je THC

Delta - 9 - tetrahidrokanabinol , THC je glavni aktivni spoj u marihuani i ona reagira u tijelu vezanjem na kanabinoidnim receptorima se nalaze u mozgu . Neke od najčešćih posljedica uzimanja marihuane se zbog činjenice da je u izravnoj interakciji s THC u središnji živčani sustav i , kada je uvedena u mozgu , oslobađa neurotransmiter norepinefrina . Tijekom ove akcijemozak veliča misli i tjelesne senzacije , time se oslobađa adrenalin stvarati euforiju iskustvo . Medicinski, THC je pronašao za promicanje opuštanje , smanjiti bolove i povećati apetit u onkoloških bolesnika /AIDS-a .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1016108664.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.