Što čičak izgledaju

? Čičak jebiljka koja je poznata po mnogim imenima , uključujući trnovit Burr , lappa , Personata , i Happy -duru . Dijelovi biljke koji se zapravo koriste su njegovi korijeni i sjemenke . Čičak korijeni su korišteni kao antivirusno pomoći u obrani od prehlade , a također i kao alternativni lijek za druge bolesti, uključujući ospice , artritisa i upale krajnika . Možete ga pronaći u divljini - ako znate što tražiti . Identificiranje čičak

Young čičak ništa kako bi se divili : to jegrozd pun vena zeleno lišće raste blizu tla . Lišće mlade čička su oblikovani poput lopata . Listovi mogu narasti do biti velika : 2 metara dug i širok 1 metar i po. Kaobiljka sazrijeva u svojoj drugoj godini , primijetit ćete središnju cvijet stabljiku . Stabljika rasti između 2 i 9 metara visok .

Biljka će nicati cvijeće . Cvijeće na čičak biljke su kao šiljat kugle s ljubičastim čekinjama iskakanje iz vrha . Nakon saditi cvijeće , voće obliku . Plodovi ove biljke , međutim , nisu vaša konvencionalni jabuke ili naranče .

Čičak Plodovi su smeđe neravni . Ove neravni imaju tendenciju da se drže svega , kao što su noge dahtati i kaput rukavima . Svako voće sadrži čičak sjeme . Izgledaju kao male , mjesec u obliku čipsa od drva . Biljka je porijeklom iz Europe i Azije .

Kako mogu napraviti Spearmint čaj sa svježim čaj lišća

? Osim Minty miris i osvježavajući okus metvice čaj pomagala probavu , olakšava jutarnju mučninu , smiruje žgaravicu , a može čak i odgoditi višak rast kose u žena . Bilo da razviti svoje vlastite listove ili ih kupiti u trgovini , skuhati svježe met

Více >