Što činiHerb Angelica Važno

? Angelica jeljekovita biljka koja se može primijeniti lokalno ili proguta interno kao zajednički holističkog zdravlja lijek . Folklor

Angelica je povijesno za obranu od zlih duhova i također služi kao zaštitni biljke . Angelica je rekao da bi bila korisna tijekom egzorcizama .
Kulinarski Koristi

Angelica se koristi u salatama i stvaranje marmeladu i neutralizira kiselost kiselo voće . Mladi Angelica proizlazi imati slatki okus , a može se kandirano ili koristiti umjesto celera .
Medical Koristi

Angelica olakšava probavne smetnje i infekcije dišnih putova . Angelica je također koristi kao ljekovita grgljanje i pomaže liječenju menstrualnih poremećaja .
Potrošač koristi

Angelica može se koristiti kao osušeni infuzije za kupke ili u potpuri .

Prednosti

Angelica ima anti - bakterijska svojstva i može se koristiti za liječenje akni , atletskog stopala i rane . Angelica korijen sadrži vitamin B12 , željeza i kalija . Angelica je takođerizvor glukoze i fruktoze , od kojih su oba daju gorivo za tijelo .

Kako rastu biljke sa CFL Svjetla

štedljive žarulje ( CFL ) sudobar izbor za uzgoj biljaka , jer oni proizvode manje topline - gotovo nitko drugi - i dati ispravan spektar boja za rast biljaka . Oni su jeftin i uklopiti se u redovitim svjetlo utičnice za rasti svjetiljke . Budući da

Více >