Pravne Bilje za pušenje

Bilo je tobriga o ovisnosti duhana ili željom da ne krše zakon , neki ljudi izabrati da pušim pravne bilja . Broj pravnih bilja za pušenje su komercijalno dostupni . Ove biljke nude zadovoljstvo pušenja bez grubosti ovisnosti o nikotinu ili brige o ilegalnim aktivnostima . Mnogi pušenje trave su mislili da imaju jačanje i ljekovita svojstva . Wild Dagga

Dostupno u više varijanti , to mint - based biljka je mislio da ima blagu euforiju kvalitetu i često se koristi kao medicinski tretman od strane indijanskim plemenima . Također poznat kao Leonotis leonurus , divlja dagga se uzgaja uglavnom u sunčanim podnebljima i mogu biti izrađene u čaj ili pušio . Smatra se da je za neke ljude ,dagga biljka može biti kao ovisnost kao i duhan . Leonurine je aktivni sastojak u dagga biljke . Leonurine jerođak obitelji kanabisa i potiče smirenost . To se smatrapravna alternativa marihuane .
Blue Lotus

Poznat kao afrodizijak u drevnom Egiptu , plavih lotosa , ili Nymphaea caerulea , su vodene biljke iz obitelj lopočima . Njihove latice i lukovice su pušili , izrađene u čajeve i suho za ljekovite svrhe . Plavi lotus ima umirujuće djelovanje na korisnika . Kad pušili može dati osjećaj opuštenosti . Cvijet je autohtona u Keniji , ali Egipat jedobro poznat proizvođač cvijeća za izvoz . Aktivni sastojak zove apomorphine .
Coltsfoot Leaf

Također poznat kao butterbur i korijen đumbira ,coltsfoot biljka je porijeklom iz sjeverne Europe i Azije , ali je i odrastao u SAD-u . Vlažnim klimama preferiraju ovog egzotičnog korov . Coltsfoot je korištena u prošlosti za medicinske svrhe , za čajeve i za pušenje . Studije pokazuju da možda postojiveza između coltsfoot gutanja i raka . Drugi čvrsto vjeruju u ljekovitost coltsfoot . Posavjetujte se s liječnikom ili stručni travara , ako imate nedoumica .
Pelin /Pelin

Pelin i njegov rođak , pelin , su odavno poznati po prirodnim iscjeliteljima i travari kao i zaobljena lijekovi s brojnim ljekovitim prednosti . Suho lišće i korijenje mogu biti izrađene u čajevima ili dimljeni . Zbog snažnih učinaka oba bilja , pušenje može dovesti do halucinacija , nesanice i nervnog poremećaja , i samo treba konzumirati u umjerenim količinama .
Divizma Leaf

Poznat po brojna imena , uključujući dame pustikara , magareće uši i pastirski biljke ,divizma biljka je porijeklom iz Europe i Azije . Biljka je poznat po svojoj sposobnosti da smiruje problema s grlom i plućnih poremećaja . Klasificiran kao sedativ , divizma je mislio pušača imati euforiju učinak .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Kako Ginseng identični

? Američki ginseng ( Panax quinquefolius ) ,biljka porijeklom iz istočnog SAD-a, ima ekonomsku vrijednost na temelju ljekovitih svojstava pripisuju svom korijenu . Biljni lijek entuzijasta , posebno onih u Kini , vrijednost biljku za svoju navodnu sp

Více >