Shatavari Prednosti

drevni hinduistički medicinska znanost ayurvede , koji je usredotočen na ozdravljenje i produljenje života, seže više od 5000 godina . Jedan od pomlađivanje biljnih lijekova unutar ovog sustava jebiljka Shatavari . Njegovo ime , što znači "ona koja ima 100 muževa , " posuđuje trag na snažno pozitivan učinak što Shatavari mogu imati na ženski reproduktivni sustav . Geografija

Također poznat kao indijski šparoga , Shatavari može se naći u tropskim područjima Indije , Azije , Afrike i Australije . Shatavari jedrvenasta biljka koja raste na malim visinama u sjenovitim područjima .

Prednosti za žene

Od Shatavari dobro radi i kao blagi diuretik , žene se Shatavari pomoći pomoć odstranjenju težine vode tijekom menstruacije .
Kroz čišćenja i njegovanja ženski reproduktivni sustav , Shatavari sadrži sposobnost za ravnotežu pH razine u vagini . Suhi membrane u rodnicu može se dovesti u ravnotežu , jer se vjeruje da donosi sve tjelesne tekućine u ravnoteži .
U Indiji , Shatavari također se koristi za povećanje proizvodnje majčinog mlijeka u dojilja . Budući Shatavari pomagala mnogim prirodnim ženskih hormona , što je također tradicionalno koristi za pomoć ženama u menopauzi ili oni koji su imali histerektomiju .
Shatavari povećava plodnost kod žena , hraneći se jaje . To se također može koristiti za pomoć muške seksualne probleme , kao što su impotencija , a također pomaže smanjiti upalu spolnih organa .
Shatavari Također se vjeruje da se poveća osjećaje duhovne ljubavi .

za probavu

sadrže različite terapeutska svojstva poput topivih vlakana , izoflavona i složenih šećera , Shatavari pomažu probavi i može biti učinkovit protiv kolitisa i žgaravice . Ayurvedska znanost uči da Shatavari radi proizvodeći učinak hlađenja u tijelu , i iz tog razloga što je posebno korisno za snižavanje povišene tjelesne temperature i smanjenje upale u probavnom uvjetima , kao što su Crohnova bolest i čir želuca .
Fighting bakterije

Shatavari korijen je pokazala u borbi protiv opasnih bakterija koje uzrokuju razne bolesti . Shatavari je učinkovit protiv borbi protiv E. coli , dizenterije i Staphyoloccus aerus bakterije , što može izazvati povraćanje i proljev . Također je pokazala učinkovita u borbi protiv bakterija koje uzrokuju koleru i tifus .
Ublažavanje stresa

Shatavari djeluje tako unaprijediti sposobnost tijela da se prilagode stresnim situacijama i promjene u okolišu . Do naprezati imunostimulirajući odgovor ,tijelo postaje dodatno zaštititi od štetnog djelovanja stresa . Za primanje puno prednosti Shatavari za bilo koji od gore navedenih razloga , slijedite preporučenu dozu jedna kapsula sadrži 333mg . od Shatavari korijena uzimati dva puta dnevno , nakon obroka .

Kako raste bilje u Havajima

Uz sve otoke s prebivalištem u rastu zonama 10-11 , Hawaii ima gotovo savršeno vrijeme za podizanje veliki izbor azijske , mediteranske i tropskih biljaka . USDA navodi peršin, i slatko i talijanski bosiljak kao najpopularniji i profitabilne bilje uz

Více >