Informacije o ulje boražine

ulje boražine izrađen iz sjemenki cvijeta biljke zvijezda , koja ima lijepe klonule svijetlo plave cvjetove . Njegovo znanstveno ime je borgo officianalis . Biljka jegodišnja koje dobiva se oko dva metra , voli vruće sunce i privlači pčela . Kad tematska pomasti i kreme su ulje boražine , oni rade da bi kožu zdravom . Identifikacija

Biljna ulja dolaze iz njihove sjemenke i ulje boražine je jedan od najboljih prirodnih izvora za gama linolenske kiseline . To jeesencijalna masna kiselina obično zove po skraćenom nazivu , GLA . Naša tijela koriste GLA napraviti prostaglandina 1 .
Funkcija

prostaglandin 1 je važno za naše fizičko zdravlje , jer ga drži našu kožu zdravom i također sprečava ga iz postaje oštećena . Prostaglandina 1 također radi kaosnažan prirodni protuupalno . Proizvodi koji sadrže ulje boražine koji štite našu kožu doći kao kreme i masti . Ulje boražine se također mogu naći u smjesi koja se može progutati .
Značaj

kožnih poremećaja kao što Exzema i površinskog dermatis uzrokovati da koža postaje suha , čudan , crvene i upaljene . Proizvodi koji sadrže ulje boražine može biti siguran lijekovi za tim i drugim sličnim uvjetima . Uvjerite se da je vaš liječnik je svjestan ako koristite over-the -counter pripravke koji sadrže ulje boražine .
Expert Insight

dr. Dennis T. Sepp , pisanje za " masti za zdravstvo ", opisuje istraživanje o korištenju boražine ulja za liječenje kolijevka cap u bebe . Ovo stanje jezajednički naziv za " teške infantilan seboroičnog dermatitisa . " Istraživanje je pokazalo da akobeba je tretirana s uljem boražine redovito tijekom sedam mjeseci,kolijevka cap nestao i nije se vratio . Akoliječenje prestao ranije ,beba će opet dobiti kolijevka cap .

Povijest

Antički Grci boražine lišće kao ljekovita biljka prema autoru , Plinije . On je to propisano za liječenje depresije . Srednjovjekovni travari također koristiti lišće pružiti osobi s hrabrošću , ali oni nisu znali o boražine ulja . Listovi i peteljke zapravo okus krastavaca . Dok se lišće može imati neke koristi , kao što je to cvijeće , u kuhanju i kao čaj ,stvarna ljekovita korist biljke nalazi se u ulje koje dolazi iz sjemena .

Kako prepoznati biljke Kadulja

Salvia officinalis , poznatiji kao vrt kadulje , jekulinarski biljka favorit . Sadrži thujona u eterična ulja , koja služi kao antiseptik , antibiotik i vermifuge ( istjerivač parazita ) , a to ječlan Lamiaceae (odlicno ) obitelj . Kadulja je jednogo

Více >