Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> unutarnji Uzgoj >> Content

PH Zahtjevi za Dracaena

Mnogi od nas su čuli za neke od prednosti biljke : čišći zrak , smanjuje stres , povećana vlažnost . Dracaena -Skupina od oko 40 lisnatog bilja koje se dobro u zatvorenom prostoru - su dobro svidio za svojim različitim oblicima i njihove relativno jednostavnu njegu . Narasla na otvorenom u US Department of Agriculture biljnih srčanost zonama 9 do 11 , oni su popularne biljke u hladnijim područjima . Ako se odlučite za dodavanje Dracaena ( Dracaena spp.). Na vaš interijer , da ćete želite biti sigurni da je posađeno u tlo s pravim pH . Tlo pH

Mjere pH skalalužnatost ili kiselost tvari - u ovom slučaju , tlo . PH skala u rasponu od 0 do 14, gdje je sve iznad pH 7 je alkalna , ništa ispod pH 7 pokazuje kiselost i pH 7 neutralna . Razne biljke i drveće zahtijevaju određenu tla pH raspon kako bi napredovati i može postati bolesno ili umrijeti ako se uzgaja u tlu koji je izvan njihove željene raspona .
Idealno tla pH za Dracaena

Dracaena biljke vole pH razine tla između 6,0 i 6,5 . Razine ispod 6,0 može dovesti do toksičnosti fluorida , dok je pH razina iznad 7,0 može uzrokovati željeza nedostatke . Za održavanje odgovarajuće pH tla , izbjegavajte korištenje perlit , superfosfat i druge izmjene i dopune tla sadrže fluorid . To je preporučeno da ne navodnjavanje svoj ​​Dracaena s vodom koja sadrži više od 1 dijela na milijun fluorida . Mnogi ljubitelji Dracaena navodnjavanje destiliranom vodom , a ne vodom iz slavine , što često sadrži veće - od - poželjno razine fluorida .
Testiranje svoje tlo

ispitivanja tla setove vam omogućiti da testirati pH razine svoga potting tla i utvrditi da li je pogodna za uzgoj Dracaena . Možete kupiti jeftin ispitivanja tla kit u vrtu ili home poboljšanje centru , gdje također možete kupiti pH metara - još jedan način ispitivanja tla . Ispitni uređaji su također dostupni online .
Izmjenama i dopunama Vaš tla

možete izmijeniti tlo s aditivima , ako vaša zemlja padne izvan željenog raspona za dracaena . Ako vaš potting tla ispod pH 6 , možete dodati dolomitnog kreča ( 1 unca po 1 galon tla ) za povećanje pH tla . Ako vaš potting tla iznad pH 6 , možete dodati zrnati sumpor , škropili na površini tla ili se pomiješa s vodom i ulije u tlu , za sigurno sniziti pH . Jedan - pola žličice sumpora po 6 centimetara promjera lonca će sniziti pH za pola boda . Promjena potting pH tla može potrajati , tako da je potrebno strpljenje . Provjerite svoje tlo dva tjedna nakon svake izmjene i dopune , i ponovo aditiva ako je to potrebno .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1016026029.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.