Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> unutarnji Uzgoj >> Content

Kako : Zrakonepropusno Negative - Pritisak Širi okvir

narasti box kućište stvara mikro- okruženje za biljke rasti u , gdje su varijable kao što su temperatura i vlažnost zraka može biti lakše kontrolirati. Izgradnja negativni tlak raste okvir pomaže vašem rastu okoliša uzeti u svježem CO2 zraka bogatog za postrojenja za korištenje , a zatim se brzo iscrpljuje bogatu kisikom zraka da biljke izbaci . Brzo izmjena zraka u grow boxu box negativnog tlaka i pomaže u kontroli višak topline i vlage . To je ono što vam je potrebno
Uzgoj ograde
ljepljive trake (opcija )
30 -godišnju akril katranizirati (opcija) Srpski zatvaranje pukotine pištolj ( opcionalno ) Srpski 2 in-line navijača (jedna s bračnim kubnih metara u minuti [ CFM ] od drugoga)
Snaga drill
Hole testera ( promjera po potrebi )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

izgraditi veći prilog iz drva ili kupiti rastu okvir ili rasti šator s unutarnjim vrtu ili hidroponi opskrbe trgovine . Ako već imaju rastući ograde , preskočite ovaj korak . Ako ste izgraditi raste ograde i ima propuštanja zraka , korištenje ljepljive trake ili zatvaranje pukotine pištolj s 30 -godišnjoj akrilnom zatvaranje pukotine pečat praznine . Kod gradnje rastu okvir , pobrinite se da i dalje ostane dovoljno velik da udobno stane broj biljaka koje želite rasti i dovoljno visoka za objesiti rasti svjetla kako bi se izbjeglo spaljivanje svoje biljke .
2

odrediti što navijači će vam trebati u smislu kubnih metara u minuti ( CFM ) izračunavanjem glasnoću grow boxu kutiji . Izračunati volumen u kubičnih metara , morate pomnožiti dužina x širina x visina vašeg grow boxu kutiji . Uz ovaj broj , što će htjeti zamijeniti taj volumen zraka jednom po minuti , ako vam se ne da problema s toplini ili vlazi, ili tri puta u minuti , ako se bore protiv vrućina i vlaga pitanja . Na primjer , ako imate 5 - by - 5 - by - šest metara rastu okvir ( 5x5x6 = 150 cu /ft ) onda imate 150 kubičnih metara volumena . Trebat će vam 150 CFM ventilator za razmjenu zraku svake minute , ili 450 CFM ventilator za izmjenu zraka tri puta u minuti . Imajte na umu da jefan određen ovim obračun će bitiveća od vaše dvije in-line navijača .
3

dobiti dvije u online navijača , oni koji su dvostruko kubičnih metara u minuti (CFM ) protoka zraka kaodrugi . Ventilator s manje CFM će biti vaš unos fan idrugi fan će vam biti ispušni ventilator . Većina in-line navijači dolaze u 4 - inča , 6 - inčni , 8 - inčni ili 10 - inčni promjera. Najviše raste šatori imaju portove s užetom cinches da stane do 8 - inčni in-line navijača , a lako se može uklopiti svoje ventilator unutar luke i sigurna pobjeda uže oko ventilatora zatvoriti sve zračne praznine . Ako ste napravili rastu okvir , što će se sada koristiti za napajanje bušilicu i rupa pilom izrezati rupe na veličinu navijača na suprotnim stranama kućišta : jedan za aspirator ( veći CFM) i jedan za usisni ventilator ( manja CFM ) .
4

Koristite ljepljivu traku ako bih potpuno zapečatiti ventilator u luku svoju raste ograde kako bi se spriječilo bilo zraka se kreće između male prostore između ventilatora i luku . Nakon što uključite navijače na ,sila stvorio aspirator će prevladati snagu usisni ventilator i stvoritinegativni pritisak raste komoru s velikim ventilaciju i protok zraka .
< br >
od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1016026140.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.