Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> unutarnji Uzgoj >> Content

U Kalanchoe Species

The Kalanchoe vrsta upaliti sive zimske dane sa svojim šarenim cvjeta i jedan od najlakših kontejner - narasla cvjetnica briga za, prema Sveučilištu u Arkansasu . Kalanchoe je suša tolerantni jednom uspostavljena u lonac i nije sklon bolesti kada je odrastao u zatvorenom prostoru , pod uvjetom da je vlažnost razine u vašem domu nisu 50 posto ili više . Ako je razina vlage su previsoke ,kalanchoe vrsta je sklona list uočavanje bolesti . Opis

kalanchoe jesočan biljka s Madagaskara . Vrste koje je imenovan u 1763 francuski botantist Michael Adamsen . Robert Blossfeld ga uveo u Europi u 1930 . Član žad obitelji ,kalanchoe proizvodi tamno zelene, mesnate listove s nazubljenim rubovima i mase uske cvatovima koji nose stotine ¼ - inch cvijeća u nijansama crvene, žute, roza, bijela, narančasta i ružičasta .
< br >
rastuće zahtjeve

Kalanchoe vrste zahtijevaju dobro isušen , pjeskovito tlo da bi se uspješno . Izmijeniti redovito potting tla s vermikulit ili čistom hortikulturni pijesak . Sunčani prozor s južne ekspozicije je idealna za uzgoj vrsta Kalanchoe . Kalanchoe biljke koje ne dobivaju dovoljno svjetla postala mršavo . Ispravilo dopunjavanjem prirodno svjetlobiljka prima s rasti svjetla .
Njega

Dopustite top 2 cm tla na malo osuši između zalijevanje . Izbjegavajte davanje Ova biljka previše ili premalo vode , jer bilo ekstremno ima štetan učinak . U Kalanchoe vrsta koristi od redovite gnojidbe za vrijeme dok je u cvatu . Koristite omiljenu houseplant gnojivo i slijedite upute označene na etiketi . Kadabiljka je završio cvatnju , rezati cvijeće off i ponovno biljka je u posudi koja je otprilike veličine veće od onoga što trenutno raste u.

propagacije

Odaberite proizlazi da nije cvijet i odsiječe 2 - do 3 - inčni dijelu . Uklonite sve lišće , osim prva četiri , i stavi stabljiku rezanje sa strane kako žuljeva može formirati . Nakon što je prošlo pet do sedam dana , držatistabljike u natopljenom perlita . To je u redu da bi mješavinu 50 % treseta mahovine i 50 % perlita , ako želite , ali običan perlita će raditi jednako dobro . Vode od ispod . Novi korijeni su normalno u roku od 14 do 21 dan . Nakon što je novi oblik korijena , premjestiti biljka na svoj ​​novi dom .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1016109102.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.